Karácsony Gergely is Győri Péternek kampányol
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az van, hogy ma már ott tartunk hogy mindenről a főpogármester tehet, mint az a bizonyos nyuszika a viccben.

Igen megtörtént az, amire mindenki vágyott a politikai jobboldalon. Biciklis baleset történt. Sőt ennél nagyobb ajándékot kapott a jobboldal: egy biciklis gázolt el egy gyalogost a zebrán.

A biciklis ráadásul a tilos jelzésen hajtott át.

Ezzel aztán minden igazoltá vált. Karácsony Gergely alkalmatlan, sőt emberéleteket veszélyeztet. Sőt ő maga ült a biciklin.

Na most egy pillanatra áljunk meg! Egyrészt ez baromira nem az a szakasza a városnak, amit Karácsony Gergelyék a bringasávokkal elláttak, másrészt ez a baleset akkor is megtörténhetett volna, ha Karácsony Gergely semmilyen lépést nem tett volna a közlekedés átalakításáért.

Ne tévedjünk. Lehet vitatni Karácsony Gergely biciklisávos döntését. Legitim a vita – olyannyira, hogy a főváros vezetése is úgy nyilatkozott, hogy ez egy tesztüzem és ősszel levonják a történet tanulságát és az alapján fognak dönteni.

De azt is tudhattuk előre, bármi fog történni a közutakon bármelyik biciklissel azt fel fogják használni a főpolgármester ellen.

De ezt már megszoktuk. Pontosan tudjuk, hogy bármi negatívum történik, arról mindig Karácsony és stábja tehet majd. Kicsit ócska ez a jobboldaltól.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: