Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbán kisebbségi komplexusa győzni fog a nemzet szimbóluma fölött?

Orbán Viktor egy vidéki falucskából származik. És bár a vidékiek többsége talpig gerinces és egyenes ember, a mi Viktorunk valahogy félresiklott.

Az van ugyanis hogy soha nem tudott túl lépni saját árnyékán. Akkor sem amikor a fővárosba került tanulni és akkor sem amikor Soros pénzből külföldre került tanulni és világot látni.

Orbán utálja ezt a várost. A várost amely sosem fogadta be őt. Az ő fejében ez úgy van, hogy azért mert vidékről jött, ám ez nem valami Vidék-Budapest ellentét. Itt az egyenesség és a taplig gerincesség az ami miatt nem fogadta be ez a város a hajdan volt antikommunista, liberális demokratát, aki mára… nem kell ragozni ugye.

Ez az ember azt gondolja, bármit megtehet, ha kell megbüntetheti a bűnös-gyűlölt várost. Ha kell minden egyes fillért elvonhat az utált baloldali fellegvártól, ha kell hát omoljon össze az a híd, ha vele bukik Karácsony.

Csakhogy senki de senki nem fogja elhinni neki, hogy a 9 hónapja regnáló Karácsony miatt pusztul el a nemzet szimbóluma.

Azt javasoljuk tehát Orbánnak: Előbb építsen egy Láchidat és csak utána őrüljön meg. De a jelek szerint ez a sorrend most fordítva lesz, mint a legnagyobb magyar esetében.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: