Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az újságíró szavait változtatás nélkül közöljük:

Ha az ember Orbán menetrendszerű ömlengéseit hallgatja a magyarok tulajdonságairól, akkor csak azt nem érti, hogy miért nem magyar Lionel Messi, Bill Gates és Ferenc pápa is.

Miközben döbbentem látom, hogy honfitársaim fele már birkának se lenne jó, mert amikor 2016-ban az utolsó szárszói találkozóra kölcsönkértem hármat, a gazdájuk azt mondta, vigyázzak velük, mert nagyon vadak.

A mai magyar ember simán hagyja, hogy fát vágjanak a hátán, az orra előtt ellopják a Lánchidat, s beéri azzal, hogy a Margiton és az Erzsébeten még ingyen átmehet.

Azt is nyugodtan tudomásul veszi, hogy Rogánnak újabb találmányai akadhattak, mert a tavalyi 65 millió helyett már 240 millió volt az éves jövedelme. Mi ez a volt nejéhez képest?

Pár napja értesültünk arról, hogy Szijj László egyik strómanja, valami volt tiszakécskei focista pár nappal korábban alapított cége 8 milliárdot nyert négy szuper szálloda felépítésére.

Az illető most megnyílt egy mikrofonállványnak és sértődötten hozzátette mesebeli karrierjéhez:

„A megjelent cikkek persze azzal nem foglalkoznak, hogy most még további 12 milliárd forintnyi forrást kell megszereznem, hogy a fejlesztést meg tudjuk valósítani.

Ehhez banki kölcsönt és további finanszírozókat kell még bevonnom.”

Értik? A manusz kap nyolcmilliárdnyi közpénzt a semmire és azon siránkozik, hogy még további tizenkettőt kell hozzá szereznie. Ráadásul egy jelenleg totálisan vergődő iparágban, amely kizárólag Rasi hobbijának köszönheti, hogy öntik bele a pénzünket.

A kép az ő tarcali Andrássy Rezidenciáját ábrázolja, ahol a személyzet nem emelheti rá és a férjére a tekintetét. Pisti világít, Lőrinc zakatol, bankol, Vitya meg minden faluban stadiont húz fel, ahol megáll a vonat.

Az NB I első felében egy kétezres falu és két 15 ezres kisváros villog 30 légiós révén. Ha Orbán felavat néhány jövendő körzeti meghízottat, rögtön Hunyadihoz és Rákóczihoz hasonlítja őket, ha átad egy kőturult, akkor megtudjuk, hogy hamarosan mi fogjuk eltemetni egész Amerikát, Angliát és Franciaországot.

Miközben Miminek még 16 ezer évig kell élnie, hogy annyi nyugdíjat kapjon, amit ez a negyedosztályú focista, Szijj számviteli ügyintézője felmarkol egy frissen alapított cégre.

És megy tovább minden, elvégre még az asszony mellett se fekszik Habony vagy Kósa, amíg a férje Orbánnal konzultál nemzetileg. Hülye magyarok, magyar hülyék!

Forrás: Farkasházy Tivadar facebook oldala


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: