Kálmán Olga - Fotó: Népszava / Tóth Gergő
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

T. Miniszter Úr! Azt tetszett mondani az állami rádióban, hogy önt az ellenzék azért támadja, mert hívő és magyar ember…

 

T. Miniszter Úr! Azt tetszett mondani az állami rádióban, hogy önt az ellenzék azért támadja, mert hívő és magyar ember. Ezt azonban nem pontosan értem. Én tényleg a hírekkel kelek, fekszem, de soha olyat nem olvastam, hogy valaki szóvá tette volna, hogy Magyarországon a magyar kormány egészségügyért felelős minisztere magyar.

Szerintem fura is lenne, ha Magyarországon a magyar kormány egészségügyért felelős minisztere külföldi állampolgár lenne. Vagy arra tetszett gondolni, hogy vannak nagyon magyarok és kevésbé magyarok, és ön az előbbi kategóriába tartozik? Nem, ez biztos nem igaz. Ellenben had’ hívjam fel a figyelmét néhány kollégájának kijelentésére ott a kormányban, vagy szorosan a kormány körül. Na, ott szépszámmal talál olyan kijelentéseket, amikor a kollégái hazaárulónak, idegenszívűnek, bérencnek, -úgy összességében nem is magyar embernek titulálták a politikailag nekik nem tetszőket.

 

 

Kutattam még az emlékeimben, hogy Magyarországon bárkit megbélyegeztek-e a vallásával kapcsolatban? Hát, igen. Találtam erre utaló megjegyzéseket, írásokat, de a publicista úgy tudom az önök nagy barátja, és önre tényleg nem mondott még egy rossz szót sem.
Viszont lenne itt pár valós kérdés is:
– Tényleg azt tetszik gondolni, hogy teljesen mindegy, hogy egy emlőrákot most szűrnek ki, vagy csak 3 hónap múlva?
– És azt is el tetszene mondani végre, hogy minek kellett közel 36 ezer ágyat kiüríteni, és sokezer magatehetetlen beteget hazaküldeni?
– Meg, hogy miként lehet az, hogy ön azt állítja nem is kért ilyet, miközben írásba adta, amelyik korházvezető nem teljesítette azt meg kirúgta?

 

Ezen a ponton visszautalnék az ön által emlegetett hívő mivoltára, és a szintén ön által emlegetett tízparancsolatra, amely sokunknak irányadó tanítás, és amelyben szerepel egy tétel az igazmondásról is.

#kasler
#kalmanolga

Forrás: Kálmán Olga közösségi oldala

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: