Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

„Tudtuk, hogy ez elkerülhetetlen, de mit sem csökkenti a fájdalmat” – mondta a Blikknek egykori férje, Vitray Tamás volt feleségéről.

 Földi Teri hosszan tartó betegség után, 86 éves korában hunyt el. A Jászai Mari-díjas színművész és a televíziós több mint harminc évvel ezelőtt, tíz évig élt együtt, de a válás után is jó viszonyt ápoltak.

Vitray a kórházban rendszeresen látogatta volt feleségét, egészen a koronavírus-járvány kirobbanásáig.

Földi Terinek egyetlen lánya volt, akit Vitray azonnal értesített, amikor megtudta, hogy a színésznő állapota rosszabbodni kezdett.

„Amikor a kórházból értesítettek, hogy jöjjek, ha életben akarom még látni, felhívtam Orsolyát is, hogy jöjjön ő is, ha tud.

Másnap hajnalban már itt volt, így az utolsó négy napját végigkísérhettük a már egy éve kórházban fekvő Terinek” – magyarázta Vitray.

Hozzátette, hogy volt felesége utolsó napjaiban már nem volt magánál. A színművésznő nyolc éven át küzdött betegségével, de csak az utolsó két évben került olyan fázisba, amikor már önmagáról alig volt képes gondoskodni.

Földi Teri Vitray Tamás második felesége volt. A legendás tévés 87 évesen újra válik. Harmadik feleségétől, Kállay Boritól 32 évnyi házasság után már el is költözött.

Forrás: nlc


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: