Pénz - Fotó: Napi.hu
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Itt az ideje szembenézni azzal, hogy mi a valós helyzet.

Propaganda helyett a valóságot is látni kell és ha igazat kell mondani, az van, hogy az Orbán-kormány a legpocsékabb válságkezelést hajtotta végre egész Európában.

Lehet itt kozmetikázni a számokat, de az a helyzet, hogy a válság alatt bevezetett különadó miatt fizethetnek többet a magyarok a benzinért – A kormány azonnal vonja vissza az újabb sarcot!

Míg Európa országai mindent elkövettek azért, hogy a koronavírus-járvány okozta gazdasági válság hatásait csökkentsék, addig Orbán Viktor nem csak a legkisebb, válságkezelésnek csúfolt csomaggal állt a magyarok elé, ami semmit nem ad a munkájukat frissen elvesztetteknek, a családoknak és a nyugdíjasoknak, nem csak pénzt von el azoktól az önkormányzatoktól, akik sokszor az állam helyett végezték el a védekezési munkálatokat, de még különadókkal is sújtja az országot.

Olyan különadókkal, amelyeknek egyenes következménye a brutális áremelkedés, a mindennapi élet egyre drágábbá válása.

Friss adat, hogy a veszélyhelyzet alatt a bevezetett kiskereskedelmi különadó miatt az elmúlt három hétben 47 forinttal drágult a benzin literenkénti ára Magyarországon.

Ez az óriási benzinár-drágulás pedig nem csak az autósokat sújtja, de a beszállítókat, az árufuvarozókat, és rajtuk keresztül mindannyiunkat.

A DK szerint felháborító, hogy amíg a kormányközeli oligarchák ezermilliókat nyertek a koronavírus-járvány okozta válságon, addig Orbánék a magyarokon akarják behajtani mindennek az árát.

A Demokratikus Koalíció azt követeli a kormánytól, hogy azonnali hatállyal vonja vissza a kiskereskedőket sújtó különadót, és érdemi válságkezeléssel segítse a magyar dolgozókat, családokat, nyugdíjasokat és vállalkozásokat az ország mielőbbi talpraállítása érdekében!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: