Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A DK hosszú ideje próbálja megtudni, mire költötte Mészáros Lőrinc felcsúti fociakadémiája a TAO-milliárdokat, a hatóságok és az Emmi azonban rendre megpróbálja elrejteni az erről szóló dokumentumokat.

A legutóbbi jogerős bírósági ítélet arra kötelezte az Emmit, adja ki a TAO-ügyhöz kapcsolódó jegyzőkönyvet, hogy megtudjuk, mire jutott a vizsgálat, és miért tartott két évig.

Az Emmi a bíróság által kijelölt határidő után ugyan, de kiadott egy 150 oldalas anyagot, amelyet három különböző könyvvizsgáló nézett át.

Mindannyian arra jutottak, hogy a jegyzőkönyv nem tartalmazza azokat az információkat, amiknek a kiadására korábban kötelezték őket.

Olyan számlakivonatokra hivatkoznak benne, amelyeket nem mellékeltek a jegyzőkönyvhöz.

Ezen felül az anyagban nem szerepel az az információ, hogy miért tartott két évig az Emmi felülvizsgálata.

Az anyag használhatatlan, érdemi információkat nem tartalmaz. Hogy ezt bebizonyítsuk, a teljes vizsgálati anyagot nyilvánosságra hoztuk a DK honlapján.

A DK tiltakozik amiatt, hogy az Emmi jól olajozott gépezetként leplezetlenül asszisztál a lopáshoz, bennünket pedig egy jogerős bírósági ítélettel a kezünkben is hülyének néznek. Ezt nem fogjuk hagyni.

Mi, európai magyarok addig fogunk harcolni az Orbán-kormánnyal szemben, amíg végre kiderül az igazság, és felelősségre vonják a bűnösöket.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: