Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Magyar Turisztikai Ügynökség 83 milliárd forint vissza nem térítendő állami támogatást osztott ki a koronavírus-járvány miatt megzuhant turizmus támogatására.

A sajtóinformációk szerint nem meglepő módon ezzel a NER-közeli oligarchák járnak jól, például Mészáros Lőrinc és Garancsi István, de a miniszterelnök veje, Tiborcz István sem megy tönkre a közeljövőben. A Mészáros érdekeltségébe tartozó Hunguest Hotels 14 vidéki szállodáját például összesen 17,7 milliárd forintból újítják fel.

A Demokratikus Koalíció szerint szégyen, hogy a kormány ilyen nyíltan és cinikusan veszi semmibe az egész országot és annak lakóit, míg a kedvenc NER-lovagok vidáman fürdenek a milliárdokban.

 

 

A koronavírus-járvány okozta gazdasági válság következtében családok ezrei kerültek kétségbeejtő helyzetbe, munkavállalókat tesznek utcára, vállalkozások mennek tönkre, de a kormány még mindig ott tart, hogy az udvari gázszerelőket, vejeket és haverokat hízlalja. Mi, európai magyarok nem fogjuk tétlenül nézni a szemérmetlen lopást, el fog jönni az elszámoltatás ideje, és a Fidesz-kormány is kénytelen lesz felfogni: az emberi élet nem játék.

Tehát kétség ne legyen: a kormányt egyedül az oligarchák biznisze érdekli – Mészáros és Garancsi milliárdokat szakítanak a turizmusnak szánt kormányzati segítségből.

Forrás: DKP

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: