Hadházy Ákos, Független országgyűlési képviselő - Fotó: Hadházy Ákos FB oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Akik az egyre erősebb rendőri vegzálás ellenére a Lánchídnál tiltakoztak, Önökért tették. Önökért volt ott a 71 éves, havi 42 ezer forint nyugdíjat kapó nyugdíjas, akit az első alkalomért 750 ezer forintra, a második alkalommal 500 ezerre büntettek.

Jött harmadszorra és negyedszerre is, akkor is feljelentették, annak az összegét még nem tudjuk. Önökért volt ott a befutott divattervező, akit „csak” 250 ezerre büntettek eddig.

Önökért kanyarodtak oda hetente sok százan, akik közül körülbelül száz honfitársunkat Orbán utasításra, törvénytelenül megbírságoltak.

Miközben egy őrült száguldozó megússza 100 ezres bírsággal, egy EU-s zászló kilógatását az ablakon 150 ezerrel akarják büntetni.

A dudálás az egyetlen olyan eszköz volt, ami megfelelt mind a járványvédelmi megfontolásoknak, mind a törvénytelen állam törvényeinek.

Jogorvoslati lehetőség van, el is fogunk menni a falig, de most ezeknek az embereknek szüksége van az Ön támogatására.

A kürtölésre adott rendőri válasz megmutatta, hogy Orbán egyetlen dologtól fél: a szolidaritástól.

Attól, hogy magyarok nyíltan és elszántan kiállnak egymásért. Hagyhatta volna válasz nélkül néhány száz magyar ember elkeseredett véleménynyilvánítását, de nem tette. Az, hogy ennyi rendőrt küldött, megmutatta, hogy igazuk volt azoknak, akik hétfőnként a Lánchídhoz kanyarodtak.

Mert Orbán retteg attól, hogy az emberek egyszer elindulnak egy irányba és a hangjukat hallatják.

Retteg attól, hogy az ellenzék 10 év után mást is tesz, mint interpellál a „parlamentben” és a megmaradt egyetlen esti politikai tévéműsorban ejnye-bejnyézik.

A kórházak kiürítését nem tudtuk megakadályozni, de örökre hálás leszek azoknak a honfitársaimnak akikkel együtt megmutathattuk, hogy nem mindenki nézi néma beletörődéssel a kormány ámokfutását.

Akik hétről-hétre arra kanyarodtak, tudták azt, ha egy tiltakozás eredménytelen, akkor nem az a jó döntés, hogy abba kell hagyni. Nem fogjuk abbahagyni, de rendezzük sorainkat és ellátjuk „sebesülteinket”.

Jómagam nem fogok akkor sem fizetni, ha valamiért a bíróság nem nekünk adna igazat, inkább közérdekű munkával ledolgozom majd a büntetést. Azonban ez nem várható el mindenkitől. Ha Önnek lehetősége van, kérem támogassa a tiltakozókat, ezt az alábbi módokon teheti:

? Bankszámlaszám:
10700378-71599933-51100005
?Külföldről utaláshoz
IBAN:
HU50 107003787159993351100005
BIC (SWIFT) kód: CIBHHUHB


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: