Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Szaniszló Sándor a DK polgármestere, korábbi MSZP-s politikus bejelentette: Feljelentést teszek rémhírterjesztés miatt a Lokál nevű fideszes rémhírgyár ellen!

A közleményt az országos sajtószolgálathoz eljuttatva állítja a politikus:

Miközben a Rendőrség egymás után visz be embereket kihallgatásra a véleményük közzététele miatt, a kormányközeli Lokál nevő propagandalap szabadon terjesztheti nagy tételben a rémhíreket a XVIII. kerületben.

A kerületiek postaládájába bedobált, nem mellesleg áttételesen közpénzből készülő Lokál azt állította a “Fertőzésbe kergeti az időseket Szaniszló?” című cikkében, hogy én, mint a kerület polgármestere azért változtattam meg a piac látogatási szabályait, hogy megbetegítsem a vírus által legveszélyeztetettebb időseket.

A mai napon feljelentést teszek a Lokál ellen a tömeges rémhírterjesztés miatt. Kíváncsian várom, hogy a Fidesz által megszállt Rendőrség mikor fog hajnalban megjelenni a Fidesz érdekeit szolgáló rémhírgyár főszerkesztőjének lakásánál.

Valószínleg soha, de ez ismét csak annak a bizonyítéka lesz, hogy Orbán Viktor már csak egy pártállami diktatúrában látja biztosítottnak korlátlan hatalma megtartását.

Bárhogy is lesz, én a XVIII. kerületieket képviselem; ahogy én képviseltem őket akkor is, amikor maszkot osztottam a kormány helyett, amikor otthonápolási támogatást adtam a kórházból hazaküldöttek családjainak a kormány helyett, vagy amikor támogatást vezettem be a munkájukat elveszítetteknek a kormány helyett.

Lehet hazudozni, lejáratni és rémhíreket terjeszteni, de a XVIII. kerületiek megtanulták, hogy kire számíthatnak a bajban és kire nem.

Szaniszló Sándor


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: