Márki-Zay Péter Fotó: Nyugat.hu
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

LETARTÓZTAT AZ ORBÁN-RENDSZER ÁVÓJA? A kommunista pártállam kiépítésében mérföldkő a válsággal visszaélés, a koronavírus ürügyén elindult a frontális támadás a pártok, az önkormányzatok, és most már a magánemberek véleménynyilvánítása ellen is.

Csóka-Szűcs Jánost, a gyulai Kossuth körünk elnökét (a kertünkben készült fotón jobb oldalon áll, az ajándékba hozott maszkokkal) ma hajnalban öt rendőr vitte be rabosításra egy megosztott Hadházy-facebook bejegyzés és az embertelen módon végrehajtott kórházkiürítés kritikája miatt….

“A Gyulai Rendőrkapitányság öt munkatársa két autóval ment ki szerda hajnali 6 órakor Csóka-Szűcs János, a helyi Kossuth Kör elnökének és a Momentum tagjának házához. Itt azt közölték vele és feleségével, hogy rémhírterjesztés bűncselekmény gyanúja miatt előállítják a férfit. Egyben értésére adták, hogy a rémhírterjesztést gyanújuk szerint április 20-án „Gyula cenzúramentes csevegő” nevet viselő Facebook-oldalon közzétett bejegyzéssel. Az intézkedés során a rendőrök házkutatást tartottak és videón mindent rögzítették.

 

 

A rendőrség lefoglalta Csóka-Szűcs mobiltelefonját és számítógépeit. A nyomozók által közölt április 20-i időpont azért érdekes, mert ezen a napon tartották Gyulán a dudálós akciót, amelyet Hadházy Ákos és Szél Bernadett független országgyűlési képviselő, illetve a Momentum kezdeményezett. Ezzel a szervezők az embertelen kórház-átszervezés és járványügyi titkolózás ellen tiltakoztak úgy, “hogy azt a budai várba felköltöző Orbán Viktor is meghallja”.” – Magyar Narancs

HA ORBÁN MÉGIS RÁKOSI AKAR LENNI, A BECSÜLETES MAGYAROK EGYETLEN ESÉLYE, HOGY A TOLVAJPÁRT MÉG A VÁLASZTÁSOKIG HÁTRALÉVŐ KÉTÉVES MANDÁTUMÁT SEM TÖLTI KI…

Forrás: Dr. Márki-Zay Péter közösségi oldala

 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: