Megosztom másokkal is:
  •  

Friss hír, hogy még a Balaton-parti települések fideszes polgármesterei sem szavazták meg a Bahart-vagyon eladását, amelyet a kormány – lévén 75 százalékos állami tulajdonos – ennek ellenére is el tud adni.

A Rogán Antal alá tartozó Magyar Turisztikai Ügynökség által ma elfogadott tervezet szerint eladják a Bahart két közvetlen vízparttal rendelkező kempingjét, szintén vízparti siófoki szállodáját, négy kikötőjét, három hajóját, illetve bérbe adják közel tucatnyi, éves szinten egymilliárd forint bevételt hozó vitorláskikötőjét. Pontosan így néz ki a közvagyon haveri kezekbe való átjátszása, a megfelelő fiókokban már nyilvánvalóan a vételi szerződés is megvan Mészáros Lőrinc vagy Tiborcz István valamelyik cégének nevével.

 

 

A Demokratikus Koalíció előre szól: 2022-ben kártalanítás nélkül fogjuk visszavenni a most kiárusításra bocsájtott állami balatoni kikötőket, kempingeket és szállodákat! Megértjük, hogy a kormány bukását magában hordozó gazdasági válság kezdetén az Orbán-család az utolsó milliárdokat is ki akarja facsarni az országból, és a Balaton maradékát is el akarja venni a magyaroktól, de mi sem leszünk kegyelmesek. 2022-ben a kormányváltás után egyeztetés, tárgyalás és kártalanítás nélkül fogjuk visszavenni a Bahart vagyont és visszaadni a jogos tulajdonosainak, a magyaroknak.

Forrás: dkp.hu

 


Megosztom másokkal is:
  •  

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --