Hadházy Ákos, Független országgyűlési képviselő - Fotó: Hadházy Ákos FB oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hadházy Ákos írását változtatás nélkül közöljük:

A miniszterelnök titkolja, hogy végeztek-e már rajta koronavírus-tesztet és ha igen, milyen eredménnyel.

Ahhoz is gyáva volt, hogy személyesen válaszoljon a neki feltett hivatalos kérdésemre, inkább egy Rétvári nevű hazugsággépet bízott meg a válaszadás megtagadásával.

A “válaszhoz” néhány megjegyzés:

– Rétvári rosszul tudja, Magyarországon a tesztelés nem a WHO ajánlásainak megfelelően kerül sor. Ha így lenne, sokkal-sokkal több tesztet végeztünk volna már.

– Rétvári a GDPR-ra, személyes adatok védelmére hivatkozik, szerinte ezért nem válaszolhat.

Csakhogy én nem őt, hanem a személyesen a miniszterelnököt kérdeztem, a saját adatait pedig mindenki megadhatja, ha akarja.

És azért egy járvány idején egy miniszterelnök egészségügyi státusza több, mint személyes adat. Különösen, ha propaganda okokból egy csomó kórházba rohangált teljesen feleslegesen.

– A miniszterelnök feltűnően semmibe veszi a ma már egész világon nyilvánvaló evidenciát: a személyes távolságtartással és maszkviseléssel lehet a járványt fékezni, amíg nem lesz vakcina illetve egyértelműen hatékony gyógyszer.

A miniszterelnök kifejezetten rossz példát mutat, mintha szándékosan akarná a magyarokat belehajtani a felelőtlen viselkedésbe.

Ez alól egyetlen mentsége lenne, ha már átesett volna a fertőzésen. Sajnos úgy tűnik, még egy ilyen mentséget sem akar felhozni.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: