Budapest, 2014. május 25. Deutsch Tamás, Fidesz-KDNP megválasztott európai parlamenti képviselője a pártszövetség eredményváróján Budapesten, a Millenárison az európai parlamenti választás napján, 2014. május 25-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Deutsch Tamás annak kapcsán szólalt meg közösségi oldalán, hogy Karácsony Gergely kedd este nyilvánosságra a Budapest Főváros Kormányhivatala által készített teljes jelentést a Pesti úti Idősek Otthonáról, illetve annak tételes cáfolatát az önkormányzat oldaláról.

Ráadásul Karácsony azt is közölte, hogy a részrehajlás és politikai elfogultság miatt kezdeményezi a fővárosi kormányhivatal kizárását a Pesti úti idős otthont érintő vizsgálatokból.

Ez utóbbi bejelentés ihlette meg a fideszes politikust. Mint írja, “egy újabb nagy hatékonyságú intézkedésnek látszik a járvány elleni védekezésben.
Főpolgármester úrnak igazán szólhatna végre egy bátor kollégája, hogy ez nem a “hogyan legyünk ügyes liberális főpolgármesterek” címet viselő nemzetközi politológiai modell kísérlet, hanem ő tényleg főpolgármester, tényleg járvány van, tényleg ő a fenntartója a Pesti úti Idősek Otthonának, ahol tényleg emberek halnak meg a trehánysága miatt. Ennyi.”


Forrás: HGV / FB

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: