Megosztom másokkal is:
  • 9.3K

 Brutális fizetésemelést osztogatnak a fideszes államtitkároknak, míg a koronavírus-járvány miatt utcára került emberek egy fillért sem kapnak – irja közleményében a Demokratikus Koalíció.

Szép csendben hihetetlen összeggel emelkedett az államtitkárok fizetése. Több, mint 450 ezer forinttal kapnak többet, így bruttó 1 296 300 forint helyett most 1 750 000 forintot vihetnek haza.

A Demokratikus Koalíció szerint felháborító, hogy míg az államtitkároknak ilyen brutális fizetésemelést osztanak, a járvány miatt utcára került emberek egy fillért sem kapnak.

A koronavírus-járvány okozta válsághelyzetben kisgyermekes családok, egyedülállók, idősek kerültek kilátástalan helyzetbe, a kormány semmitmondó, megkésett intézkedései pedig semmit sem segítenek rajtuk.

A kormány milliárdokat szór el, hogy a saját embereit még több pénzzel tömje ki, miközben emberek mennek tönkre, kerülnek utcára.

Márpedig az emberi élet nem játék, a Fidesz sem szórakozhat büntetlenül a magyar családok, munkavállalók sorsával. – zárja közleményét az ellenzéki párt.


Megosztom másokkal is:
  • 9.3K