Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Magyar Szocialista Párt aláírásgyűjtésbe kezdett – a helyzetre való tekintettel online módon – amire még nem volt példa a párt történetében, hogy az utca és a lépcsőházak helyett az internetre költözött volna kizárólad az aláírás gyűjtés.

De más idők vannak most.  A párt szerint az emberek érdekében nyomást kell gyakorolni a Fideszre annak érdekében, hogy elfogadja ezeket a javaslatokat, ezért az MSZP közvetlenül az emberekhez fordul, és online aláírásgyűjtésbe kezdett.

A petícióhoz az alábbi linken keresztül lehet csatlakozni:

https://mszp.hu/emberekvedelmeben

Pártállásra való tekintet nélkül kérjük mindenkitől, aki egyetért a szakszervezetekkel és szakmai szervezetekkel is egyeztetett javaslatokkal, hogy aláírásával támogassa a petíciót.

A követelések a következők:

Követeljük a tömeges tesztelés elindítását, és az egészségügyben dolgozók jelentős béremelését!

Követeljük a munkanélküli ellátás időtartamának 9 hónapra, összegének minimum nettó százezer forintra emelését!

Követeljük a családi pótlék, a GYES, a GYET és az anyasági támogatás megduplázását!

Követeljük a 2020-ra járó 6,5%-os nyugdíjemelés visszamenőleges kifizetését, az alacsony összegű nyugdíjak felzárkóztatását, és az átlag alatti nyugdíjban részesülők számára azonnali húszezer forintos egyszeri juttatás kifizetését!

Követeljük, hogy a munkahelyek megtartása érdekében a mikro-, kis- és közepes vállalkozásoktól az állam vállalja át a bérek és járulékaik 80%-át!

A petícióhoz az alábbi linken keresztül lehet csatlakozni:

https://mszp.hu/emberekvedelmeben

Kérjük amennyiben tudja, támogassa az MSZP kezdeményezését. Kérjük ossza meg másokkal is, hogy minél többen aláírhassák.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: