Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A járvány első hullámát megúsztuk, de a fegyelmen nem szabad lazítani – mondta el Zacher Gábor toxikológus a Hír TV Magyarország élőben extra című műsorában

A mi életünkben az elmúlt hetek nem jelentettek olyan nagyfokú változást, csak abban a tudatban teltek az elmúlt napok, hogy esetleg koronavírusos beteggel állunk szemben

– mondta Zacher Gábor toxikológus a Hír TV Magyarország élőben extra című műsorában, majd hozzátette, hogy azonban az emberek döntő többsége nem az egészségügyben dolgozik.

Sokaknál felerősödött a szorongás, a bezártság érzése, amelyet egyesek alkohollal vagy nyugtatóval próbáltak csillapítani. De a családon belüli erőszak is megnőtt valamelyest idehaza.

A toxikológus szerint a járvány első hullámát megúsztuk, köszönhetően az időben bevezetett kormányzati és hatósági intézkedéseknek, azonban a fegyelmen nem szabad lazítani.

A jövőben is kerülni kell a nagyobb társas összejöveteleket, tartani kell a másfél-kétméteres távolságot és ahol kötelezővé tették, hordani kell a maszkot – húzta alá.

A közelgő anyák napjával kapcsolatban megjegyezte, hogy a szoros kontaktokat érdemes mellőzni.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: