Hadházy Ákos - Fotó: MNO
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Maga a politikus közölte közösségi oldalán.

Állítólag nyomozás indult, mert B. Zsolt ráugrott az autóm motorháztetejére.

Nagyon helyes, én is megtettem a feljelentést hatóság félrevezetése, hamis vád, garázdaság és személyes szabadság korlátozása miatt és így talán arra is van esély, hogy közterület figyelő kamerák felvételeihez is hozzájussunk.

Az esetről egyelőre rendelkezésre álló videók itt láthatóak:
https://www.youtube.com/watch?v=Rsm4mD7x828&t=67s

Először ráfeküdt a kocsimra, majd leszállt róla és hátrált, de amikor megmozdult az autó, újra ráugrott, majd kis fáziskéséssel a kamerát meglóbálva segítségért kiabált.

Ezután leszállt, láthatóan épen, egészségesen videózott és szaladgált tovább fél órát. Ezután a mentőknek is hazudva bevitette magát a kórházba.


Persze azóta, ahogyan az „ügyészség” az MTVA-ban történteket kezelte, minden lehetséges.

Tudjuk, hogy a “köztévében” ellenünk teljesen törvénytelenül fizikai erőszakot alkalmazó biztonsági őrökkel szemben semmilyen eljárást nem indítottak, de a védekező Varjú Lászlót rabosították és meggyanúsították.

A koncepciós eljárások ezzel hivatalosan is megindultak. A látszattal ellentétben az is csakis rajtunk múlik, hogy meddig és mennyi lesz még ezekből.


A „nyomozás” amúgy egyelőre nem is azért kell nekik, hogy elítéljenek – egyelőre nincs bíróság, amely ilyenre képes lenne –, de a „nyomozás megindításáról” remek lejárató cikkeket lehet írni.

Már megszoktuk a leggátlástalanabb, legmocskosabb hazugságokat a propagandagépezettől. 


A fenti cikkek persze perelhetőek, pár év múlva majd megnyerem a pert és röhögve fizetnek majd pár százezer forintot.

És közben a többség némán nézi ahogyan tovább alázzák, gyalázzák, mocskolják honfitársainkat. És nem érti, hogy annyi lopás és gyalázatos, bűnös intézkedés ellenére hogy lehet, hogy az emberek kb. 50 százaléka még a kormányra szavazna.


DE AMI A LEGFONTOSABB: annak ellenére, hogy ez az ügy nagyon szomorú és mélyen felháborító, kezeljük azért B. urat a helyén, kellő komolytalansággal.

Ő a hatalom egyik eszköze, akinek az a feladata, hogy felheccelje az arra fogékony honfitársainkat annyira, hogy akár fizikai erőszakot is elkövessenek az ellenzékiekkel szemben. DE NEM FÉLNI KELL TŐLÜK, HANEM MOSOLYOGNI RAJTUK!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: