Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Demszky Gábor korábbi főpolgármester botrányos írása egyre aktuálisabbá válik.

Mindenkinek megvan, hogy korábban május 3.-át jelölte meg a miniszterelnök a járvány tetőzésének időpontjára. Május 4.-én pedig írásbeli érettségik lesznek. Sőt!

Azt is bejelentették, hogy május 3. után fokozatosan lazítanak a korlázotó szabályokon. Ez így pedig érthetetlen.

Ha azt mondják, hogy május 3.-án lesz a legnagyobb baj, akkor miért akkor akarunk lazítani? Erre próbált magyarázatot adni a korábbi főpolgármester:

Régóta mondom, mert minden nap azt figyelem Hszi-t és a vuhani virológus szakértőket, mit kommunikálnak.

Régóta mondom mindenkinek, hogy OV a kínai mintát fogja követni.

Hamarosan, ki fog állni, – jól ismerem kommunikációs ösztöneit és tanácsadóinak gondolkodását,- részben már meg is tette.

A járvány tetőzését május harmadikára időzítve, és a következőket fogja mondani a magyar népnek:

1. Többen gyógyulnak már meg, mint amennyien megbetegszenek. Legyőztük a járványt!

2. Ez a magyar egészségügy helytállásának köszönhető. Mi voltunk a lebgfelkészültebbek és legjobban szervezetek. (Zümmögő és tapsoló kórus a magyar médiában.)

3. Ha jól belegondolunk nálunk nem haltak meg többen, mint egy influenza járvány idején. Nem lehet tudni, hogy halálukat mi okozta. A vírus, akkut betegségeik idős korukban, avagy a covid-19 áttételesen, mert betegségeik lefolyását gyorsította.

4. Arra kérek mindenkit, hogy vegye fel a munkát, a nehezén túl vagyunk, vigyük a gyereket az iskolába és rajta, csapjunk bele a lecsóba, hogy legyen mit tenni a frigóba!

5. A közveszélyes munkakerülőket, fedél nélkül maradott kéregetőket, koldusokat, megalázottakat és megszomorítottakat pedig az önkormányzatokra bízom, az utca képét ne rontsa itt senki.”


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: