Megosztom másokkal is:
  • 2.9K

Írásbeli kérdéssel fordult a Jobbik Pintér Sándor belügyminiszterhez, hogy kiderítse: a magyar szervezett bűnözés kihasználja-e a koronavírus-járvány okozta gazdasági válságot.Tettük mindezt azért, mert Olaszországból olyan aggasztó hírek érkeznek, amelyek azt támasztják alá, hogy a szervezett bűnözés arra törekszik, hogy a gazdaságilag nehéz helyzetbe került cégekben átvegye az irányítást, és a válság kezelésére fordított állami forrásokat később magukhoz irányítsák.

 

Az olasz cégek, vállalkozások példája is azt mutatja, hogy nagy veszélyt jelent, ha a bűnüldöző szervek csak tétlenül nézik, ahogy szervezett bűnözői csoportok stratégiailag fontos, de nehéz helyzetbe került vállalkozásokat megvesznek. Az egész országnak érdeke, hogy az itthon bajba került vállalkozásokat – kihasználva azok kiszolgáltatottságát – ne szervezett bűnözéssel foglalkozó csoportok szerezzék meg.

Ezen kívül nagyon kíváncsiak vagyunk arra is, hogy tapasztaltak-e az olasz helyzethez hasonló próbálkozásokat a hazai bűnüldöző hatóságok. – áll a Jobbik Magyarországért Mozgalom legfrissebb közleményében.

Dr. Lukács László György és Dr. Brenner Koloman, a Jobbik országgyűlési képviselői
Jobbik Magyarországért Mozgalom

Forrás: MTI OS

 


Megosztom másokkal is:
  • 2.9K

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --