Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

SZÉP KÁRTYAI… lyen kártyával több ezer ember rendelkezik , hiszen rengeteg cég ad a munkavállalójának ilyen módon kereset kiegészítést , amit a munkavállaló el tud költeni nyaralásra , ruházkodásra vagy élelmiszerre.

Azonban a vírus miatt idén nem valószínű , hogy bárki is nyaralni fog így akár több tízezer forintnyi összeg bentragad.
Családon belül is van olyan , aki rendelkezik ilyen kártyával és kb. nem tudja mire elkölteni .

A banknak jelezve lett , hogy megoldható e , hogy átcsoportosítsák az összegeket , hogy ha bármi történik pl.munkanélkül marad , nem tud a cég fizetést adni stb. Akkor legalább ezt a pénzt el tudják költeni élelmiszerre.
A bank válaszában az szerepelt,hogy a munkáltatót érdemes ezügyben felkeresni vagy bíróságot mert nem áll módjukban segíteni ezügyben.

A Pénzügy Minisztérium azt javasolta , hogy aki ilyen kártyával rendelkezik keresse fel az országgyűlési képviselőjét e-mailben és jelezze ezt a problémát , hogy vegyék napi rendre a Parlamentben , hogy igenis foglalkozzanak ezzel a témával is és legyen mód arra , hogy a bent ragadt összeget átcsoportosítva élelmiszerre is elkölthessék azok akik ilyen kártyával rendelkeznek.

Heteken belül ha így haladunk rengeteg család kerül vagy már került olyan helyzetbe , hogy minden tartalékát felélte , és van is meg nincs is alapon több tízezer forintnyi összeg van talomban egy ilyen kártyán.

Pártállástól függetlenül úgy gondolom , hogy ez is segítség lenne az emberek számára és igenis foglalkozni kellene ezzel is !

T.Andrea

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: