Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Gyurcsány Ferenc mai Hírlevele…

Kedves Barátom!
Senkit ne zavarjanak meg a sokszor komédiába hajló kormányzati nyilatkozatok, operatív törzs sajtótájékoztatók és ellentmondások: ez nem komédia, hanem tragédia. Miközben a kormány azt állítja, hogy mindössze alig több mint másfél ezer koronavírus-fertőzött van Magyarországon, elrendelte 36 ezer kórházi ágy felszabadítását. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy olyan embereket tesznek utcára a kórházakból, akiknek folyamatos, 0-24 ápolásra van szükségük, amit nyilvánvalóan nem fognak megkapni a kórházon kívül. Ez sokuk számára egyenlő a halálos ítélettel.

?Félreértés ne essék, lehet olyan helyzet egy járványban, hogy tömegesen kell felszabadítani kórházi kapacitásokat. Ezt felelős kormányok ilyenkor a baj mértékével egyenes arányban, fokozatosan és előre ütemezetten végzik el. Ehhez képest a magyar kormány ezt egy tollvonással, emberéletekkel nem törődve teszi, miközben azt állítja, hogy nálunk minden a legnagyobb rendben van, alig több mint 1500 fertőzöttel az országban. Ilyen a világon sehol nincs. Ez bizony tragédia, emberek és családok ezreinek húsbavágó tragédiája, amit soha senki nem fog tudni már jóvátenni nekik.

 

 

?Orbán Viktor a hétvégén azt mondta, amikor megnézte a 150 ágyas kiskunhalasi mobilkórházat, hogy “ilyet össze tudunk dobni nyolcat-tízet is, megvan ez a képességünk”. Ha valóban így lenne, akkor most nyilván nem ürítenék ki a kórházainkat. A nemzet szájhősétől megint csak nagy szavakat kaptunk a nagy tettek helyett, ez most azonban emberéletekbe fog kerülni.
Én arra kérlek, hogy tarts be minden járványügyi előírást! Vigyázzunk egymásra, mert egyre inkább úgy tűnik, hogy csak egymásra számíthatunk.
Barátsággal,
?
Gyurcsány Ferenc
pártelnök


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: