Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 1410 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Elhunyt újabb 14 idős, krónikus beteg. Ezzel 99 főre emelkedett az elhunytak száma. 118 fő pedig már gyógyultan távozott a kórházból. A Pesti úti idősek otthonában eddig összesen 198 igazolt koronavírus-fertőzött van és 8 elhunyt.

A legfrissebb, vasárnap reggel publikált statisztikák szerint 1410 főre nőtt hazánkban a beazonosított fertőzöttek száma. A megerősített új megbetegedések száma 100 fő volt, vagyis nem ugrott olyan nagyot ez a szám az elmúlt 24 órában, mint pénteken, amikor 210 új eset regisztráltak. Elhunyt újabb 14 beteg, ezzel 99 főre emelkedett a koronavírus-járványban elhunytak száma Magyarországon.

A mostani tájékoztatás szerint a Pesti úti idősek otthonában eddig összesen 198 igazolt koronavírus-fertőzött van és 8 elhunyt. Hogyha a megyei bontást vizsgáljuk, elmondható, hogy a koronavírus-fertőzöttek száma Budapesten, Pest megyében és Fejér megyében a legmagasabb. Érdemes ugyanakkor azt is hozzátenni, hogy az elmúlt 24 órában Borsod-Abaúj-Zemplén megyében (31), Győr-Moson-Sopron megyében (16) és Pest megyében (16) regisztrálták a legtöbb új fertőzöttet.

 

Forrás: portfolio.hu

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: