Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Megdöbbentő: a járvány már javában dúl, de a miniszterelnök most kezd gyanakodni, hogy a beosztottai által mondott számok nem valódiak!

Eddig azt hittem, hogy csak a megkomponált propaganda miatt megy a kórházakba. De ha igaz, amit ma a rádióban mondott, akkor egészen súlyos a helyzet. Megjegyzem, egy véleményen vagyunk: az ösztönöm nekem is azt súgja – illetve szerintem a tények is azt mutatják –, hogy az „Operatív Törzs“ által elmondottak gyakran – mondjuk úgy – nem bontják ki az igazság minden részletét.

 

Könyörgöm mindenkinek, vegye nagyon komolyan a helyzetet! A bevallott, regisztrált fertőzések száma még úgy is egészen drasztikusan nőtt, hogy már csak a kórházi kezelésre szoruló betegeket tesztelik. Vegyük ezt nagyon komolyan és vigyázzunk egymásra húsvétkor is!

 

 

(Az interjú tartalmazott még néhány hajmeresztő gondolatot: A miniszterelnök saját elmondása szerint Ausztriát figyeli, de ha így lenne, akkor százezres nagyságrendben teszteltünk volna már, nem húszezer teszttel szégyenkeznénk. Másrészt szerinte most van a felkészülés időszaka – ezt már régen meg kellett volna tennünk!) – írja Hadházy Ákos.

 

Forrás: Hadházy Ákos közösségi oldala

 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: