kisnyugdíjas - Fotó: ATV
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Azt hiszem a magyar politika legnagyobb adu-ásza kimondani azt, hogy visszaadja a kormány a szocialisták által adott 13.havi nyugdíjat. De mit jelent mindez a Nemzeti Együttműködés rendszerében?

Ha azt gondolja, hogy a járvány okozta válsághelyzetben a kormány azzal segít a nyugdíjasoknak, hogy egy-két hónapon belül minden nyugdíjas megkap egyhavi plusz nyugdíjat, akkor nagyon téved.

A javaslat semmi ilyet nem tartalmaz, sőt. Azt kell mondanom, hogy a világ legnagyobb parasztvakítása történik.

Úgy áll a helyzet, hogy a nyugdíjasok majd egy év mulva kaphatnak pénzt, ami nem is egyhavi, hanem egy heti nyugdíj lesz.

A járvány helyzetre reagálva egy család- és nyugdíjasvédelemi program indul, melynek részeként visszaépítik a 13. havi nyugdíjat, ezt négy részletben teszik meg.

2021 februárjában a januári nyugdíjon felül a nyugdíjasok egy heti nyugdíjat kapnak majd, ez történik majd 2022-ben, 2023-ban és 2024-ben is.

Vagyis igen jól érti mindenki, majd lesz pénz, igaz nem annyi és nem úgy de lesz. Egyszer. Majd. Addig is mindenki oldja meg úgy, ahogy tudja.

Persze most az internetet el fogja árasztani a propaganda a visszaadott 13. havi nyugdíjról. A csapból is ez fog folyni. Jó lenne azonban ha az igazság is terjedne.

Ezért kérjük, hogy ossza meg ezt a cikket, hogy más is láthassa az évszázad parasztvakítását.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: