Doktorok, orvosok - Fotó: doctorsabroad.hu
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az MTI szerint Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió péntek reggeli műsorában jelentette be, hogy idén minden egészségügyi dolgozónak 500 ezer forintos pluszjuttatást biztosítanak. Az egészségügyben dolgozók rendszeresen teszik szóvá a rossz munkakörülmények mellett az alacsony béreket, a válsághelyzetben pedig még nagyobb súly nehezedik rájuk, mint általában.

 

A miniszterelnök ígéretével nincs is semmi gond azon túl, hogy nehéz eredeti ötletnek látni, miután a Magyar Szocialista Párt már két hete ezt javasolja.
Az MSZP március 25-én kelt javaslatcsomagjában már benne volt az intézkedés, sőt, mi több, Tóth Bertalan, a párt elnöke már március 20-án beszélt arról a Klubrádióban, hogy a rendőrök mintájára az egészségügyi dolgozóknak is igazán adhatna a kormány bérkiegészítést.

 

 

A szocialisták azóta is rendszeresen kampányolnak az egészségügyben dolgozóknak juttatott félmilliós bónusz ötletével, több anyagukban is feltűnt, de Komjáthi Imre alelnök például még Orbán rádiós beszéde előtt nem sokkal is ilyen tematikájú kampányképről köszönt vissza.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: