Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

MINDEN VÁROS FIDESZES KÖZGYŰLÉST KAP?

Semjén Zsolt úr éjjel beadott salátatörvény-javaslata a veszélyhelyzet által a közgyűléstől a polgármesterre ruházott döntéseket egyből továbbadná egy fideszes testületnek, a semmilyen demokratikus felhatalmazással nem rendelkező védelmi bizottságoknak.

A katasztrófavédelmi törvény a hatékonyságra hivatkozik, ez innentől értelmetlen, hiszen MINDEN DÖNTÉS ÖT NAPRA FEL LESZ FÜGGESZTVE. Erős a gyanú, hogy a fidesz-kommunizmusban megszokott módon (személyre szabott jogalkotás, politikai alapon döntő népbíróságok, tolvajokat soha el nem számoltató ügyészség, uniós pénzek pártalapon történő kiosztása) a fideszes polgármesterek döntéseit máshogy bírálja majd el a védelmi bizottság:

GYAKORLATILAG AZ TÖRTÉNIK, HOGY MINDEN VÁROS KAP EGY FIDESZES KÖZGYŰLÉST ÉS ÖT NAP BEÉPÍTETT KÉSEDELMET A DÖNTÉSEK BEVEZETÉSÉBEN.

A hétvégén személyre szóló levélben kértem az Országgyűlés fideszes képviselőit, hogy lelkiismeretükre hallgatva NE SZAVAZZÁK MEG A DIKTÁTOR-TÖRVÉNYT, ami ellen azóta a keresztény nyugati szövetségeseink is tiltakoztak. A FIDESZ-KDNP AZ ÚJ KOMMUNISTA PÁRT, akik korlátlan időre adtak korlátlan hatalmat Orbán Viktor miniszterelnök elvtársnak, rendeleti kormányzásra, az ellenzék és a sajtó elhallgattatására, az önkormányzatiság felszámolására, a járvány valós adatainak és a széteső gazdaság statisztikáinak eltitkolására.

A demokratikus jogállamokban a rendkívüli felhatalmazás a védőfelszerelések legyártására és kiosztására, újabb kórházak felállítására, tesztek elvégzésére és a fertőzöttek elkülönítésére, a lakosság és az intézmények korrekt és pontos tájékoztatására és utasítására, a dolgozók munkahelyeinek megvédésére, a hiányok és drágulás megakadályozására szól, nem pedig további lopásra és hazug sikerpropagandára. – írja Márki-Zay legfrissebb közleményében.

 

Forrás: Dr. Márki-Zay Péter közösségi oldala

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: