Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nyílt levél egy nyuggertől akinek a töke tele van azokkal akik folyamatosan szapulnak minket, öregeket.

 

Pár mondatban szeretném felvázolni a tényeket:

A mi korosztályunk kb.1950-től máig, ledolgozott fejenként 30,-40,-50 évet-többet is meg kevesebbet is. Ez idő alatt a mindenkori kormány havonta levonta többek között a nyugdíjjárulékunkat is.

Ez a levont összeg szolgálta volna a nyugdíjasok pénzét, hogy öreg korukban ne haljanak éhen.

Tehát mi nem könyöradományt kapunk a kormánytól, hanem a saját pénzünket kapjuk vissza apránként. Az a tény hogy a mindenkori kormány elherdálta ezt az összeget , és most a közösből kell fizetni a nyugdíjakat nem a mi hibánk. Mi egy életet ledolgoztunk azért, hogy egy viszonylag békés és gondtalan öregkort tudjunk megélni. Azokat akik szidnak most minket, tájékoztatom, hogy a szüleiketé és a mostani fiatalokat a mi munkánk tartotta el. Mi építettük ujjá az országot, dolgoztunk látástól mikulásig, hogy nyugodt rendezett életünk legyen. és a fiatalok tanulhassanak.

 

Hangok vannak arról is hogy miattunk, öregek miatt van ez a vírus mizéria, mert az öregeket kell védeni. Akinek ez fáj annak nem voltak szülei !!!! Tény hogy már fiatalok-sőt gyerekek is megkapták ezt a vírust, volt már haláleset köztük is.

Hallottam hogy hőzöngenek az emberek, hogyha a vírus miatt otthon kell maradniuk és nem kapnak fizetést, akkor a gyuggerek miért kapnak nyugdíjat. Ez egy mérhetetlenül aljas és pofátlan nézet.

Ismétlem: mi nem fizetést kapunk hanem apránként visszakapjuk a mi saját pénzünket.

 

Jó-jó, elismerem, hogy vannak hülye buta agymosott nyuggerek is, de arányaihoz képest a fiatalabb korosztály is büszkélkedhet ilyenekkel bőven. A mai öregek MÁR letettük az asztalra amit kellett és lehetett. TEHÁT NEM KÖNYÖRADOMÁNY A MI NYUGDÍJUNK, MEGDOLGOZTUNK ÉRTE !!!!!!!!!!!

Összegezve egyszer és mindenkorra le lehet zizzenni a nyuggerekről, és mindenki azzal foglalkozzon amihez ért, vagy képzettsége van.

Szerintem nem egymással kéne háborúznunk /fiatalok-kontra öregek / Hanem közösen kéne ezt a mocskos közpénz-tolvaj hazug csaló maffia csürhét elzavarni a francba. Amennyi pénzt a 10 év alatt ellopott ez a kormány a közösből és az uniós közösből, MINDENKI busásan és gazdagon élhetne.

Nem lenne gond az aktív dolgozók bérével, sem a nyugdíjakkal. Lenne bőven mindenre pénz, még az egészségügyre is. !!!!!!!!!!!

 

A levél forrása: Facebook

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: