Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Török Zsolt az MSZP korábbi szóvivője és parlamenti képviselője közösségi oldalán tett fel kérdéseket. Ám ezek a kérdések sokaknak felnyíthatják a szemét.

Az MSZP politikusának bejegyzését változtatás nélkül közöljük:

Komolyan kérdezem.

– Ki akadályozta meg az elmúlt 60 napban a magyarországi kormányt, hogy felkészüljön a járványra?

– Ki akadályozta meg a magyarországi kormányt, hogy IDŐBEN ellenőrzéseket, korlátozásokat vezessenek be a veszélyeztetett országokból hazánkba érkező repülőknél?

– Ki akadályozta meg a magyarországi kormányt az elmúlt 10 évben, hogy stadionok és luxus beruházások helyett kórházakra, lélegeztető gépekre, orvosokra, ápolókra költsön???? Ki???

– Ki akadályozta meg a magyaországi kormányt az elmúlt 2 hónapban hogy IDŐBEN beszerezze a megfelelő védelmi eszközöket? Hogy ne most hozzanak Wizz Air géppel 30 ezer maszkot Kínából, hanem 1-2 hónappal ezelőtt?


– Ki és milyen törvény akadályozta az elmúlt 2 hétben a magyarországi kormányt abban, ellássa megfelelő védelmi eszközökkel az egészségügyben és a szociális ellátásban dolgozó 100 ezer H Ő S T ??? Ki???


– Ki és mikor akadályozta meg a magyarországi kormány luxus repülőit, hogy teszteket, maszkokat védekezési eszközöket hozzanak, hogy a védőfelszerelés legyártásához szükséges alapanyagokat ide szállítsák??? Ki?


Senki!
Orbán Viktor, és a 133 Fideszes báb.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: