Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ennyire sunyi és alattomos dolgot mág nem láttunk.

Egész egyszerűen politikai csapdát állított a kormány az ellenzék pártjainak, miközben minden más párt a járvány elleni védekezésre koncentrál.

Egész konkrétan arról van szó, hogy jövő héten a parlament elé kerül egy javaslatcsomag, amely lényegében teljes felhatalmazást ad a kormánynak a Koronavírus elleni védekezéssel kapcsolatosan, méghozzá úgy, hogy a parlamentnek semmiféle felügyeleti jogot nem biztosít.

Ezt az ellenzék számára nyílván elfogadhatatlan javaslatot a Fidesz frakcióvezetője egész egyszerűen “koronavírus-törvény”-nek nevezi.

Értjük ugye? Ugyanazt akarják eljátszani, mint a menekültkérdés esetében, vagyis ha az ellenzék nem szavazza meg a “koronavírus-törvényt” akkor azzal a “védekezésre” mond nemet, nem pedig a korlátlan kormányzati hatalmi törekvlsekre.

Úgy érvel a Fidesz, hogy kéri a parlamenti pártok képviselőit Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető, hogy a nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciójához hasonlóan szavazzák meg jövő héten a koronavírus-törvényt.

A frakcióvezető Facebook-oldalán csütörtökön közzétett bejegyzés szerint ez azért fontos, hogy Magyarország hatékonyan védekezhessen a járvány ellen.

Kocsis Máté úgy gogalmazott:

“Most összefogásra van szükség!”

Most nagyon okosan kell viselkednie az ellenzéknek, hiszen az elnevezés kapcsán egyértelmű, hogy itt csapdáról van szó.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: