Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Gulyás Gergely képes volt azt mondani a szájával, hogy az ellenzék egy kis része felelősen viselkedik, más része azonban a vírusnak szurkol.

De ez csak a jéghegy csúcsa, ugyanis más érdekes kijelentéseket is tett a Fidesz politikusa. Gábor György vallásfilozófus azonban tisztességesen helyre tette, íme:

Csurka István egykori elhíresült mondása szerint a szakértelem bolsevista trükk. Ma Gulyás Gergely világossá tette, hogy maga is bolsevik, s egy bolsevista kormány tagja.

Gulyás ugyanis tényleg elmegy a büdös francba. Ez nem olvas semmit, amit meg igen, azt bizonyára 3 perc múlva elfelejti.

Amikor boldog önfeledtséggel közli ez a marha, hogy „mi, fiatalabbak nyugodtan össze-vissza fertőzhetjük egymást”, akkor tényleg nem tudja, mit beszél.

Néhány egészen friss (mai) adat:
AZ USA-ból, a Centers for Disease Control and Prevention közlése nyomán: A koronavírustól megfertőzöttek és kórházi kezelésre szorulók 38%-a 55 évnél fiatalabb.

Franciaországból Jérôme Salomon (Direction Générale de la Santé általános igazgatója): a párizsi intenzív osztályon kezelt 300-400 koronavírusos beteg fele 65 évnél fiatalabb. Hollandiában a betegek fele 50 évnél fiatalabb.

Deborah Birx az USA koronavírus-munkacsoport koordinátora: külön szólt a súlyos betegségben szenvedő olaszországi és franciaországi fiatalokról. Ugyanezt erősítette meg Trump elnök is, aki kifejezetten a fiatalokhoz fordult.

Mert tény, hogy a halottak 80%-a 65 évnél idősebb, de ebből az következik, hogy a halottak 20%-a 65 évnél fiatalabb (nem csekély).

Továbbá tudott, hogy a kórházi ápolást igénylő mérsékeltebb vagy súlyosabb betegek életkori aránya sokkal egyenletesebben oszlik meg.

Miként az is tudott, hogy a fiatal súlyos betegeknél is előfordulhat az egész további életre kiható maradandó károsodás.

A CDC egyértelműen leszögezi, hogy a vírus okozta halál bármely életkorú személynél előfordulhat

A Pediatrics nevű szakfolyóirat arról számol be, hogy a legtöbb 19 év alatti gyermek enyhe vagy közepesen súlyos betegségen eshet át.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: