Megosztom másokkal is:
  •  

Az Orbán-kormány papíron több tízmilliárd forintot költött arra, hogy javítsa az ivóvíz minőségét…

 

Az Orbán-kormány papíron több tízmilliárd forintot költött arra, hogy javítsa az ivóvíz minőségét, ennek ellenére a mai napig rákkeltő, magas arzén tartalmú víz folyik a csapból azokon a településeken, ahol már elvégezték a munkát.

Úgy tűnik, hogy a Fidesznek tényleg nem számít az emberek élete, ugyanis nyugodt szívvel hagyja, hogy rengeteg településen rákkeltő vizet igyanak az ott élők, nekik csak a lepapírozott munka, az oligarcháknak átjátszott milliárdok számítanak.

Ki kell vizsgálni minden településen, hogy a fejlesztések ellenére, hogyan folyhat még mindig rákkeltő víz a csapokból! Mivel Békés megyei települések is érintettek az újabb korrupció gyanús botrányban, nincs kétségünk afelől, hogy a bukott fideszes képviselő, Simonka György is hasznot húzhatott a békésiek megmérgezéséből.

Az érintett településeken élők egészségének megóvásából azonnali intézkedésekre van szükség! Aki pedig arra vetemedik, hogy a magyarok egészségének a kárára sefteljen, azt minél előbb felelősségre kell vonni!


Megosztom másokkal is:
  •  

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --