Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az MSZP üdvözli, hogy a kormány végrehajtotta az e-receptek kiadására vonatkozó javaslatát, és így már bárki kiválthatja a beteg hozzátartozójának, ismerősének vagy barátjának a gyógyszereit.

Ennyi azonban még nem elég a koronavírus-járvány kezeléséhez!

Az MSZP éppen ezért dolgozta ki a járvány társadalmi és gazdasági hatásainak mérséklése érdekében a magyar embereket védő intézkedéscsomagját, amelyet Tóth Bertalan, az MSZP elnöke ismertetett.

Az első csomag: a magyar emberek egészségét védő intézkedéscsomag. Ez érinti mind az egészségügyben dolgozók, mind az orvoshoz forduló emberek érdekeit és védelmét.

A második csomag: a dolgozó emberek, munkavállalók és hazai KKV-k érdekeit védő intézkedéscsomag. Ennek célja, hogy a járvány nyomán kialakuló helyzetben a dolgozó emberek megélhetése biztosított legyen.

A harmadik csomag: az időseket, nyugdíjasokat, és szociális ellátásban részesülőket védő intézkedéscsomag, mert ők a leginkább kitettek a járvány hatásainak.

A negyedik csomag: a pedagógusokat, diákokat és a köznevelésben érintett embereket védő intézkedéscsomag, mert az iskolákban, óvodákban összezárt gyermekek tünetmentesen képesek terjeszteni a vírust a dolgozók és családtagjaik felé.

Az ötödik csomag: a szülőket védő intézkedéscsomag, amely a járványhelyzet erősödésének esetére garantálja, hogy a szülők a gyermekeik felügyeletével kapcsolatban állami segítséget kapnak.

A járvány minél gyorsabb és hatásosabb kezelésének érdekében reméljük, hogy a kormány minél hamarabb végrehajtja a többi javaslatunkat is.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: