Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Felháborító az a pökhendiség, ahogy Orbán Viktor beszél a lehetséges iskolabezárás következményeiről. – írja közleményében a DK.

A párt szerint, ahelyett, hogy megoldást találna a szülők, tanárok és gyerekek aggodalmaira, azzal fenyegeti a tanárokat a miniszterelnök, hogy ha nagyon kardoskodnak a biztonságérzetüket megerősítő bezárás mellett, akkor fizetés nélküli szabadságra küldik őket.

A Demokratikus Koalíció szerint aljas dolog azzal zsarolni az amúgy is alulfizetett tanárokat, hogy a megélhetésük is veszélybe kerülhet, ha nagyon ugrálnak.

Az emberélet nem játék! A kormány haladéktalanul üljön le egyeztetni a bölcsődék, óvodák, iskolák vezetőivel, a szakszervezetekkel, és hozzon felelős döntést!

Egyszerre kell a lehető legnagyobb biztonságba helyezni az oktatási-nevelési intézmények dolgozóit, diákjait, és megoldani, hogy senki se maradjon fizetés, jövedelem nélkül.

Az Orbán-kormány dilettantizmusa nem fajulhat odáig, hogy az emberek nem csak megbetegedhetnek, de a rezsit sem tudják fizetni, vagy nem marad pénzük ennivalóra.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: