Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

AMIRŐL NEM OLVASHATSZ A PROPAGANDA MÉDIÁBAN c. sorozatunk:
Ha azt gondolod ez nem a te pénzed, DE!

A Szerencsejáték Zrt. szponzorációs pénzeit szedte csokorba a 24.hu:

– 15 millió forint Sarka Kata férjének és Rogán-Gál Cecíliának az érdekeltségében lévő Budapest Tenisz Centrum Nonprofit Kft.-nek. (Sarka Kata férjének 2018 novemberében is jutott egy 40 milliós támogatás.)

– 23 millió forint a Truck Race Promotion Kft.-nek, amelyben 2017 óta tölt be pozíciót Szijjártó Sarolta, a külgazdasági és külügyminiszter Szijjártó Péter testvére. Ezen felül a cég az elmúlt két évben 300 millió forintnyi közpénzt kapott különböző megrendeléseken keresztül.

– 30 milliót kapott a D.C. Magyarországi Alapítvány, amely imareggelire vitte Amerikába Balog Zoltánt, szintén a Szerencsejáték Zrt. pénzéből.

– 7,5 millió forintot kapott a Lezsák Sándor-féle Lakitelki Népfőiskola területén működő Nimród Footgolf Sportegyesület. Ebben a hónapban a legnagyobb összeg a Mikulásgyár Alapítványhoz került, a civilszervezet Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata tulajdona.

– 15 millió forint a Kultúra a Magyarságért Nonprofit Kft.-nek, amely Mészáros Lőrinc érdekeltsége

– 10 millió forint a közmédiában tevékenykedő, Nacsa Olivér résztulajdonában lévő Showtime Event Kft.-nek

– Kovács Ákosnak is jutott egy 40 milliós reklámszerződés, de a cég szponzorálta a művész 2018-as dupla arénakoncertjét is.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: