2018. február 20. Hódmezővásárhely. dr. Márki-Zay Péter független jelölt lakossági fórumot tart. Fotó: Molnár Ádám
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hódmezővásárhely polgármestere most a DK-nak és annak vezetőjének rontott neki.

1. GYURCSÁNY SOHA NEM FOGJA LEVÁLTANI ORBÁNT
2. GYURCSÁNY NÉLKÜL NEM GYŐZHET AZ ELLENZÉK
3. EGY OLYAN ÖSSZEFOGÁS, AMIBEN BENNE VAN A DK, DE NEM A DK VEZETI, NEMCSAK OKTÓBERBEN GYŐZÖTT, DE GYŐZHET 2022-BEN IS!

Érdemes megnézni Jakab Péter és Orbán Viktor hétfői parlamenti vitáját:

https://www.facebook.com/atv.hu/videos/222292512258452/?v=222292512258452

Jakab Péter tökéletes felszólalására Orbánnak egyetlen válasza van: a Jobbik hiteltelenné vált és olvad, mert összefogott Gyurcsánnyal, sőt, beállt Gyurcsány mögé.

A kormánypárti és az ellenzéki média a hétvégén mással sem foglalkozott, mint a DK kongresszusával – sem a teljes ellenzéki részvétellel (csak a Momentum hiányzott) megtartott MMM-kongresszus, sem a Momentum pénteki sajtótájékoztatója az ellenzéki kerekasztalról nem kapott viszont hasonló nyilvánosságot.

NEM IS ANNYIRA A DK-NAK, MINT INKÁBB A FIDESZNEK UGYANIS AZ AZ ÉRDEKE, HOGY GYURCSÁNY (ESETLEG A NEJE) LEGYEN ORBÁN 2022-ES KIHÍVÓJA – AKKOR UGYANIS BIZONYOS ORBÁN KÉTHARMADOS GYŐZELME. Ezt az Alfahír által kiperelt tavalyi Századvég-kutatások is bizonyítják (amit a fideszes és az ellenzéki sajtó sajnálatos összhangban agyonhallgatott)

(A hosszú cikk nemcsak azt mutatja be, hogy miért lett hirtelen a Fidesz környezetvédő, de a vége felé azt is, hogy: “Gyurcsány Ferenc alkalmasságában csupán a válaszadók 20%-a bízott, míg csaknem háromnegyedük (73,3%) alkalmatlannak tartotta a feladatra. Felesége Dobrev Klára ennél valamivel jobban szerepelt (27,7%/54,3%), és ki tudja honnan, de előhúzták a nagypolitikától visszavonult Bajnai Gordon nevét is, akit alkalmasságban pont Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára közé lőttek be.”)

Lényegtelen, hogy imádjuk vagy utáljuk Gyurcsány Ferencet (vagy Dobrev Klárát), az ő országos támogatottsága csak ahhoz elég, hogy NÉLKÜLE NE LEHESSEN SIKERES AZ ELLENZÉK, ahhoz nem, hogy legyőzze Orbánt – és mivel ezt Orbán is pontosan tudja, ő is mindent megtesz azért, hogy a Jobbikot össze-gyurcsányozza, hogy a DK bekebelezze az MSZP-t, és az “ellenzéki” sajtó minden alkalommal a DK-t reklámozza.

Szombaton az MMM kongresszusán a számomra rendkívül szimpatikus Varjú László, Hajdú László, és a kerületi polgármester Németh Angéla és alpolgármester Matlák Gábor barátom képviselte a DK-t. A DK nélkül nincs ellenzéki összefogás, de ha a választók azt látják, hogy Orbánt Gyurcsányra (DK-ra, Dobrevre, sőt, akár csak Bajnaira) akarjuk lecserélni, el sem mennek a választásra vagy Orbánra szavaznak. Mindenki értse meg ugyanakkor:

GYURCSÁNNYAL ÖSSZEFOGVA NAGYON NEHÉZ LESZ TÖBBSÉGET SZEREZNI 2022-BEN, DE NÉLKÜLE LEHETETLEN!

Minden körzetben legyen verseny a legmegfelelőbb jelölt megtalálásához, LEGYEN 106 ELŐVÁLASZTÁS JÖVŐRE, ahol a helyi választók döntik el, hogy a DK, a MOMENTUM, JOBBIK, MSZP jelöltje, vagy akár egy CIVIL jelölt képviselje őket KÖZÖS ELLENZÉKI JELÖLTKÉNT.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: