Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció ügyvezető alelnöke és a párt európai parlamenti delegációvezetője pénteki sajtótájékoztatóján a koronavírussal kapcsolatosan elmondta, az utóbbi hetekben a Demokratikus Koalíció nagyon türelmes és visszafogott volt a kormánnyal szemben.

Azt reméltük, hogy a koronavírus okozta járványhelyzet észhez téríti a Fideszt, és minden erejükkel a járványhelyzet megoldásán fognak dolgozni.

Hogy a sok éve látott propagandakormányzást legalább a vírus okozta rendkívüli helyzetben felfüggesztik, és minden erejükkel a járványhelyzet megoldásán fognak dolgozniTévedtünk.

Már 4 igazolt beteg van, de a kormány államtitkára még mindig arról beszél, hogy reméli, a koronavírus nem kavar be a nemzeti konzultációnak.”

– ismertette Molnár Csaba, hozzátéve:  a világ összes kormánya azon dolgozik, hogy megvédje a saját polgárait a koronavírustól, a Fidesz pedig továbbra is hazudozni akar, ami szégyen, mi több, veszélyes az országra nézve.

“A Demokratikus Koalíció azt követeli, hogy a kormány halassza el a nemzeti konzultációt!

Nincs a világon még egy olyan kormány, amely a koronavírus idején nem védekezésre, hanem propagandára és agymosásra költi az emberek pénzét. Ilyen a világon nincs, csak nálunk, Magyarországon.

Minden más országban azt keresik a kormányok, hogy honnan lehetne erőforrásokat átcsoportosítani a koronavírus elleni védekezésre, csak nálunk nem! Mutassák meg, hogy egy valós veszélytől is képesek megvédeni az országot, nem csak a kitalált Soros-Brüsszeltől.” 

– mondta a DK ügyvezető alelnöke. 

Molnár Csaba pontokba szedve ismertette a párt javaslatait:

1. Csoportosítsanak át minden propagandaköltséget a koronavírus elleni védekezésre, a DK erre már törvényjavaslatot is beadott.

2. Osszák ki a lakosságnak az eddig felhalmozott maszkokat és kézfertőtlenítőket, amennyiben ezek valóban léteznek.

3. Végezzenek több tesztet, mert minden napra jut egy rémtörténet, hogy potenciális vírushordozókat küldenek haza anélkül, hogy tesztelnék őket.

4. Tegyék rendbe a tájékoztatást! A DK-hoz érkezett állampolgári bejelentések alapján ugyanis a koronavírus-gyanúsaknak fenntartott zöld szám elérhetetlen, folyamatosan foglalt, nem működik. Ezt is rendbe kell tenni és létre kell hozni egy angol nyelvű tájékoztató oldalt is, hogy a nálunk lévő külföldiek is tudjanak tájékozódni a hazai helyzetről. Ez éppúgy a magyarok érdeke is, mint a külföldieké.

“Ideje, hogy a kormány végre észrevegye: az ország lassan elmerül a pánikban a koronavírus-helyzet elégtelen kormányzati kezelése miatt. Az adófizetők pénzét amúgy sem hazug nemzeti konzultációkra kellene költeni, de ha van olyan pillanat, amikor ez egyenesen őrültség, akkor az most van.” – foglalta össze Molnár Csaba, ügyvezető alelnök. 

Kérjük ossza meg ezt a cikket, ha egyet ért a DK követelésével


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: