Orbán Viktor - Fotó: OV közösségi oldala
Megosztom másokkal is:

A következő hetekben három dolog várható:

1) Itthon is megjelenik a koronavírus (ha még nem jelent meg, csak titkolják/nem vették észre) és sajnos a magyar egészségügy természetesen csődöt mondhat majd (hiszen a járványvédelmi közigazgatást régen szétverték, az orvoshiány még normál időszakban is aggasztó és olyan alapvető hiányosságok vannak, hogy pl. a háziorvosok nemhogy nem kapnak védőfelszerelést, de meg sem tudják azt venni, mert nincs).

2) A képen szereplő szerelmesek egyike, a török elnök miután Szíriába katonaságával bevonulva mindent felforgatott és százezreket késztetett menekülésre, százezres menekültáradatot küld Európa felé Törökországból. Már buszoztatják is őket az európai határokhoz. A szerelmespár másik tagja ennek örül, mert:

3) A kormánypropaganda így tele lesz a fegyvertelen, szerencsétlen menekültek ellen hősiesen védekező tábornok hőstetteivel. A koronavírusra meg nem marad majd műsoridő. Minek is, nem kell azzal a magyarokban kelteni a pánikot, ugye.

Mindenesetre Orbán a Kossuth-propagandarádióban már konkrétan ki is jelentette, hogy nem a koronavírus az igazi veszély itten, hanem a migránsok. A kormány pedig bejelentette, hogy a “rémhírkeltőket” le is lehet tartóztatni.

Persze, nem a migráncsozókat, hanem azokat, akik esetleg a járványhelyzetről posztolnak. Lásd: kínai elvtársak.

Hát, próbáljuk ki. Sajnos az 1) pont nagyon valószínű, a 2) és 3) pont pedig tény.


Megosztom másokkal is:

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --