Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ahogyan ez lenni szokott a rádiós teljesen máshogyan látja az okokat, mint a rádió vezetése.

Megrázó hírt jelentett be az egyik népszerű reggeli rádióműsor vezetője saját közösségi oldalán. Abaházi Csaba, a Sláger FM műsorvezetője közölte:

Azt írta, hogy az azonnali hatályú kirúgás oka, hogy a műsorában „pénteken véletlenül adásba került egy k@rva any@d”, ő pedig „technikai malőrrel” magyarázta a történteket.

A HVG szemlézte a Média1 cikkét, melyben arról írnak:

A Sláger FM-et működtető Tematic Media Group tulajdonosa, Radu Morar a Media1-nek azt mondta, azért váltak meg Abaházitól, mert a műsorvezetőt már többször kellett figyelmeztetni a trágársága miatt.

Az adásba kerülő káromkodás pedig pénzbírsággal járhat, a médiaszolgáltatási jogosultság lejáratakor akár a rádió engedélyének meghosszabbítása is veszélybe kerülhet.

„Többször figyelmeztettem már Abaházi Csabát trágár szavakért, mert többször is előfordult már ilyesmi. Mintha csak szabotálná a rádió működését!” – mondta Morar a Media1-nek.

Abaházi Csaba ugyanakkor ragaszkodik ahhoz a verzióhoz, hogy ez volt az első ilyen eset a részéről és még nem figyelmeztették, szerinte nem igaz, amit a tulajdonos nyilatkozott.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: