Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbán (fideszeseknek: Főnök) dolgozószobájában álló böszme nagy földgömb már akkor is zavarba ejtett, amikor még nem hívták fel a figyelmemet a valaha a Führer dolgozószobájában állt hasonló jelképre. Azóta még nyomasztóbb a mellékelt kép.

A kommunista tempójú propagandasajtónak üzenem: nem arra akarok utalni, hogy a főnökük náci.

Hanem arra, hogy 1️⃣ valami nagyon nincs rendben a miniszterelnök úrral 2️⃣ egy olyan, a demokráciából a diktatúrába vezető egyirányú útra lépett, amelyiken magától már nem fordulhat vissza. Tudja, hogy egy vesztes választás börtönt jelentene számára.

Az ellenzéki választóknak és politikusoknak ugyanezt üzenem amúgy. Orbán soha nem fog magától megállni azon az úton és balgaság lenne, ha a következő két évet a „hány lista legyen” és a „kaphatunk-e pár milliárd könyöradományt stadionokért cserébe, ha jól tárgyalunk velük” vagy a „szakmai kérdést szakmailag kell rendezni” típusú vitáknak szenteljük.

Ahelyett, hogy elszántan megküzdenénk a tisztességes játékszabályokért, a valódi választásokért, a goebbelsi propagandagépezet ellen.

(Meg kell még jegyezni, hogy pl. Churchillnek és Rooseveltnek is volt földgömbje. De ha még aggódni akarnak a miniszterelnök miatt, olvassák el ezt a cikket arról, ahogyan Hitler új, megalomán kancelláriát építtetett magának a hatalomra jutása után


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: