Szél Bernadett
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A gyöngyöspatai üggyel kapcsolatban én már elindítottam a magam akár nemzetinek is nevezhető konzultációját a kormánnyal, mert hogy lett volna egy kevés tisztázásra szoruló kérdés. Például:

1. Miért adott a korábbiakhoz képest más magyarázatot a kormány az ENSZ bizottságának ülésén azzal kapcsolatban, hogy miért nem akarja pénzben kifizetni a bíróság által jogerősen megítélt kártérítést?

Mi a valódi indok: azért nem akarnak fizetni, mert Orbán Viktor szerint a romák „nem érdemlik meg” a pénzt, vagy azért, mert azt akarják, hogy a kártérítés a „gyerekekhez jusson”?

2. Tisztában van azzal a kormány, hogy a „gyerekek” nagy része már nagykorú, a 63 kártérítésre jogosult fiatalból 40 már betöltötte a 18. életévét?

3. A helyettes államtitkár nyilatkozata idején, vagy január 23-át megelőzően milyen egyeztetések folytak a kormány és az érintettek között? Milyen egyeztetésekre hivatkozott Beneda Attila?

4. „A törvényeket mindenkinek be kell tartania” mondatot mantrázó kormány nem tartja ezt magára nézve kötelezőnek? Milyen jogcímen tartja vissza a jogerősen megítélt kártérítést az érintettektől és akar rendelkezni önhatalmúlag annak természetben való kifizetéséről, felülbírálva a bíróság döntését?

5. Tervez-e jogszabály-módosítást a kormány, amely folyamatban levő ügyben is kötelezné a Kúriát a döntésében?

A kormány válaszát meglátásom szerint leginkább egy pszichológus tudná értékelni, de azért próbáljuk meg mi is.

Röviden:

1. A Fidesz szerint itt jogállam van.
2. A Fidesz szerint a balliberális kormányok hibája az egész.
3. Semmi nem úgy van, ahogy látszik.
+1 Szél Bernadett egy migránssimogató Soros-ügynök. (“Nem csodálom, hogy Ön minden eszközzel segíti a CFCF érdekeit, hiszen a CFCF is egy Soros György pénzén működő szervezet, Ön pedig a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület szervezeténél is dolgozott, mely szintén Soros György pénzéből működik.”

Parádés. Ha nem épp a független igazságszolgáltatás döntéséről indítana néphergelést közpénzből a szélsőjobbon politikai otthonra talált magyar kormány, még ki is nevetném ezt a szánalmas, sértett kis irományt, de így csak egy dolgot tudok mondani.

Ezek az aljas erők addig mennek, amíg ellenállást nem látnak, ezért egy emberként kell nemet mondanunk arra a gyűlöletre, amit szítani akarnak _a nemzet megosztása_ végett.

Most aztán teljesen mindegy, ki jobbos vagy balos, zöld vagy lila, konzervatív vagy liberális, mert a gyűlölet mindenki számára mérgező és pusztító. Itt nem nemzeti konzultáció készül, hanem egy gyalázatos, közpénzből finanszírozott hergelés, mert amit nem tudnak ellopni, azt agymosásra fordítják, hogy rájuk szavazzanak azok, akiket előzetesen totálisan kirabolnak.

Egyre többen vagyunk, akik nem kérünk ebből és most már olyan mélységekbe megy el a kormány, hogy ezt egyre erősebben meg is kell mutatnunk. A gyűlölet csak gyengíti az országot, nem engedhetünk jottányit sem az értékeinkből!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: