Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

“NYÍLT LEVÉL SZENTESI ZÖLDINEK A PINTÉRBÉLÁKRÓL, MÉG EGYSZER, ELŐSZÖR
Igentisztelt, gyémántló agyú Szentesi Zöldi László nemzettestvér elvtárs uram!

Én csak egy EGYSZERŰ EMBER VAGYOK, de ezen az úton is szeretném tolmácsolni sokunk hálás szívét a pintérbélákról és más állatfajtákról írt csodálatos CIKKÉJÉRT a 888-ON!
Ettől a cikktől szülni kezdenek záros határidővel a magyar anyák száz és ezrei, és visszaköltözik az aranysakál, de a farkasok is CSONKAMAGYARORSZÁGBA!
Kislányom, kinek vérében karcefem rádió folyik, (SAJÁT NEVELÉS) már kívülről fújja káprázatos Í.R.Á.S.Á.T! Ilyen szellemek, mint Öné, jegyezték le az Úr földi pályafutását! Ilyen lelkek tudták csak összeírni az idegenszívűeket egy-egy fontos listára MINDENKOROKON átívelve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Nem csak a magam nevében van itt most szó! Nem szeretném, HA rosszul értene félre!
A Zsdanovi baráti kör, A Martin Luther King lapjáról kitiltottak Facebook csoportja és a Tibet Kínáé állami civilszervezet is mellettem ÁLL. Nem vagyunk egyedül. LACKÓ! (Engedje meg, elengedhetetlenül ÉN VAGYOK A BUTÁBB, hagy tegezzelek!) És elnézést, ha néha nem írok teljesen helyesen, de felmegy bennem a CUKOR, olyankor, ha mikor a pintérbélákra GONDOLOK!
Mi még nagyon is tisztán emlékszünk a ’10 előtti időkre, mikoron TETÉGEDET nem engedtek tehetségesnek lenni a pintérbélák GAZDÁI. Pedig te már akkor is Író voltál. Csupa nagy Í betűvel! Nem tehetsz RULLA, így születtél, a bélák meg nem.
Önnek illetve jobban MEGGONDOLVA neked eladdig nem engedték megírni a remekműveidet, de tíz óta TE MEGÍRTAD például nagy művedet a. Valamint letetted az asztalra A IZÉT. És még volt erőd arra is, HOGY!
Értetlenül, könnyben úszva állunk ZSENID jászolánál. Hogy fér el ennyi gezamkunsztverk egyetlen KOPONYÁBAN? Te vagy az egyetlen, aki úgy tud megnevettetni, hogy közben zokogunk is és vica versa, ÉS mégsem vagy közönséges a szó semmilyen értelmében, hanem egyáltalán NEM.
Te nagyon is jól érzed, hogy a pintérbélák darabjai nem drámák, hanem aktív lakosságcserére buzdító KIÁLTVÁNYOK. El akarják törölni, fel akarják hígítani a Kárpátmedencét az ilyenek az ilyenekkel, VAGY a még ilyenebbekkel!

 

Mi NEM ilyenek vagyunk.
Ők: ŐK!
Mi: MI!
Mi: NEM ők!
Ők: nem MI!

Laci, te, hallod-e, soraidból a legjobb értelemben vett kereszténység friss ROZMARING illata árad, szavaidból a Tátra csipkés csúcsainak friss hava szitál, és e havon a krisztusi emberség aranyszánján siklanak GONDOLATAID. Elnézést, ha sután fogalmazok, de kijött a köszvényem újfent a pintérbéláktól.
Ki is tulajdonképpen ez a pintérbélák?
Kik EZ?
Amíg Te, vagy Ön, jézusi magatartásra uszítottál barátaiddal, vagy mondjam így, hogy inkább talán harcos és ugyanakkor bajtársaiddal a hírtévén a Sajtklubban, azon a zsenipikniken, addig ezek a pintérbélák mit tettek le a világot jelentő deszkákra? Nem tudom, de nem is érdekel. Anélkül is nagyon jól tudjuk, hogy ezeknél leninfiúk gestápós jelmezben, gothárálarcban, döglött TACSKÓKUTYÁKAT erőszakolnak meg, és nagyon is élvezik!

 

Mi Vinyádszky Artúr darabjait sem láttuk a NEMZETI Színházban, de azok legalább tetszettek! Ott VAN KATARZIS, ott az égit hozzák le a zsöllyébe a PEREC mellé, az ott egy szakrális rítus ott a Vágóhíd utcánál, de a pintrébélák csak futkoznak New Yorkba Tel Aviv-i átszállással, a mi pénzünkön, a TUDJUK KIKHEZ, tudjuk mit csinálni. Ezek, ha meghallják a magyarok himnuszát, LEÜLNEK, és tartják a markukat, de mi kidobtuk a székeket ottholról, és mindig a NÉLKÜLED-et hallgatjuk, mert az egy igenisjó dal. Hát ez a különbség. PÉLDÁUL!

Mi szép történeteket akarunk látni. Mi azt szeretnénk, hogy a színház emeljen fel bennünket, és a bennünk élő örök GYEREKEMBERT, ha megengedsz egy viccet, emeljenek fel tália PAPJAI, mint Fekete László a betongolyót.
Miért nem csinálnak ezek a bélák arról darabot, hogy ahogy visszakapjuk TRIANONT? Ez sem lehetetlen, hogy véletlen!
Ezek a sátánnal cseresznyéznek egy tálból, és közben lebontanák a KERÍTÉST, csak hogy több nézőjük legyen. No, de hagyjuk is!

Szeretünk, és várjuk a további iránymutatást a HALÁLKULTÚRÁVAL szembeni dzsípí eszedet, ha szabad egy kissé a te szellemes tollaiddal ékeskednem: úgyse SIKERÜL.
Testvérelvtársi öleléssel, további remekműveidre SZOMJUHOZVA: egy egyszerű EMBER
ui.:Nekünk te vagy a PLATÓN, nem a Platón!” – áll Bödőcs legújabb levelében.

Forrás: olkt / Facebook

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: