Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A propagandamédia legfrissebb bohóctréfája a csúnya városvezetés és a „kerékbilincsbe vert” szegény állampolgárok szembeállításáról szóló hazugság. Öntsünk hát tiszta vizet a pohárba!

Azt vallom, hogy egy szabad város, egy közel kétmilliós közösség működésének fontos alapja az együttélés szabályainak betartása.

Az egyik legfontosabb ilyen szabály a közlekedők számára a KRESZ. A budapestiek és a hozzánk érkezők túlnyomó többsége törvénytisztelő és szabálykövető állampolgár.

Az ő érdekük és mindannyiunk érdeke, hogy a normák megsértésére, a parkolás területén is megfelelő szankcióval reagáljunk.

Egyetlen olyan autósnak sem kell büntetésre számítania, aki betartja az előírásokat, de az eddigi gyakorlatnak is megfelelően, a kerékbilincs használata indokolt lehet minden olyan helyzetben, amikor valaki tiltott helyen – például zöldfelületen – parkol, ugyanakkor nem korlátozza mások szabad mozgását.

Ahol a tilosban parkoló autó mások közlekedését akadályozza, ott az elszállítás indokolt. Akik ebben a városban élünk, tudjuk, látjuk, hogy egy nap ilyen szabálytalanságból nem csak 5-6 eset történt, ahogy az a rendészeti igazgatóság korábbi statisztikáiból kiderült. Helyes hát, ha az új rendészeti igazgató hatékonyabb munkavégzést vár el a közterületi rend érdekében.

A büntetés mértéke legyen arányos és szolgálja azt a célt, hogy ne legyen érdemes véteni a parkolási normák ellen!

A szankciókból származó bevételből pedig természetesen a várost fejlesztjük, részben a rendet fenntartó Fővárosi Rendészeti Igazgatóságot is, és persze ebből is jócskán jut az államkasszába (amiből aztán a hecckampányt folytató lakájmédiába csorog jó sok pénz).

A szabályok betartásán alapuló rend nem ellentéte, hanem egyik feltétele a szabadságnak.

Kérjük ossza meg az igazságot minél több helyen


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: