Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Fiúk lebuktatok, nem kicsit, hanem nagyon.

Bősz Anett a Magyar Liberális Párt elnöke, aki nemrégiben csatlakozott a Demokratikus Koalíció frakciójához egy rövid 2 perces hozzászólást tett a parlamentben. Ebben a két percben azonban bizonyítékokat szolgáltatott Orbánék egyik legnagyobb hazugságára.

A Fidesz padsoraiban néma csendbe merevedtek a képviselők, amikor a fiatal politikus felolvasta a bizonyítékait.

Bősz Anett úgy fogalmazott:

Alább mindössze 2 percben a tegnapi hozzászólásom. Ha valaki kíváncsi rá, a méltán nagybecsű PestiSracok.hu az alábbi szöveggel emlékezett meg erről az igen rövid tartalomról — amiből egyetlen szó nem hangzott el részemről —

“Bősz Anett kissé enerváltan jegyezte meg, hogy az újabb nemzeti konzultáció a pokol legalsó bugyrába taszítja Magyarországot, de a DK frakciójába átigazolt képviselőnő nem fejtette ki a készülődő apokalipszis részleteit. Egy pillanatra úgy tűnt, hogy tovább keresgél a jegyzeteiben, de kiderült, hogy csak ennyit akart mondani.”

Alábbi videón megtekinthető a felszólalásom, melyben meglepettségemnek adok hangot, mert a kormány az alapvető emberi jogokra hivatkozik, illetve különös módon,

mintha már tudná a nemzeti konzutáció eredményét…

A P.Srácoknak ezúton is gratulálok és köszönöm a munkásságukat! (Manapság már azért is hálás az ember, ha nem a lába közé fotózik valamelyik tudósítójuk)


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: