Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Beszéljünk világosan. Történt két szocialista polgármester részéről egy nagyon nem elegáns húzás.

Ami viszont már-már furcsaságszámba megy, az MSZP vezetői rendkívül elegánsan reagáltak a helyzetre. Molnár Zsolt, Mesterházy Attila de még Tóth Bertalan is a DK-ra vigyázó mondatokat mondott el egy olyan helyzetben, amikor mindenki megértheti az MSZP csalódottságát.

Molnár egyértelműen kifejezte, hogy nem a DK-ban, hanem a két polgármesterben csalódtak, az aktivisták, párttársak is így érzik. A DK irányába nincs neheztelés.

Miért fontosak ezek a mondatok, főleg most? Mert a jobboldal máris elkezdte megosztani a két baloldali pártot. A Magyar Nemzet című jobboldali lapban már beindult a címben is említett kavarás:

Azt a pletykát kezdték el terjeszteni, mely szerint Vajrú László és Élő Norbert csábítja át a DK-ba az MSZP politikusait. Mindezt meg nem nevezett MSZP-s forrásra hivatkozva teszik. Ismerjük már ezt.

Abban a pillanatban amikor Gyurcsány Ferenc hazafinak nevezi Tóth Bertalant, amikor az MSZP minden felelős vezetője hitet tesz az összefogás mellett és nagyon vigyázva nyilatkozik a DK-ról, akkor értjük miért teszik ezt.

Mert ez az ügy nem két párt vitája, mert a tét a Fidesz legyőzése. Úgy néz ki az ellenzéki vezetők felnőttek a feladathoz, mert nagyon elegánsan viselkednek.

De ne hagyjuk, hogy a jobboldal ármánykodása sikerrel járjon. Ezért osszuk meg ezt a cikket mindenhol, ahol lehet.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: