Orbán Viktor Fotó: Népszabadság nol.hu
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem értitek, hogy igazat mondott?
Soha ne arra figyeljetek, amit mond, hanem amit csinál!!!…

 

Nem értitek, hogy igazat mondott?
Soha ne arra figyeljetek, amit mond, hanem amit csinál!!!

– migránsokat nem engedik be, különben is a sorosisták akarják behozni őket ===== a Fidesz tízezrével hozza be a harmadik országbeli olcsó munkaerőt a magyar munkabérek és a szervezkedés (esélyének) letörése érdekében
– azt hazudják, hogy nekik Magyarország az első ===== milliárd számra öntik a mi pénzünket külföldre az orosz és ukrán nyugdíjasoknak, a mexikói, vietnámi templom és kórház építkezéseikbe, a külföldi focicsapatokba, és a kormányzati luxus repülőkkel pedig a tőlünk ellopott “magán” pénzeiket hordják Las Vegasba, Dubaiba, Panamába, Máltára, …
– azt hazudja, hogy a magyar érdekeket nézi, holott ===== a multiknak kilóra eladta a magyar munkásokat és a bankoknak pedig darabra a magyar családokat. Merkelék azért nézik tételnül a sajtószabadság és a tudomány, kultúra, fasiszta rombolását, mert a német és más EU cégek, bankok euró milliárdokat tolnak haza INNEN.

– azt mondják, hogy az erős forint teremt erős országot ====== eközben az Orbn-Matolcsy páros 340 forintos eurót és 310 forintos dollárt intézett.
– azt hazudják (tegnaptól 🙂 ) , hogy ők aztán nagyon zöldek és védik a környezetet, ==== ezzel szemben 10 évig pusztították az erdőket, a zöldet, a városokban és a határban, 100 ezer tonna (száz millió kilogramm) számra hozták ide a balkánról a szennyvíziszapot és a mi drága magyar hazánkból Európa pöcegödrét csinálták.
– azt hazudja a mocskos banda, hogy nem leszünk gyarmat, és közben ==== Puytin gazdának zálogba vágja a hazánkat, fegyverüzlettel lefekszik Törökországnak, és Németországnak. Nemzetáruló!

 

– mindenki Soros ügynök, ezzel szemben ===== ő és tolvaj bandája evett Soros tenyeréből éveken keresztül és bizonyára kiderül, hogy Soros és a Fidesz milyen mértékben volt benne a devizahitelesek bedöntésében 8-10 évvel ezelőtt.
– azt mondják, hogy keresztényi értékrendeket vallanak ===== miközben ’89. előtt még a pártbizottságon lógott a nyelvük, azóta pedig lopnak, Borkaiznak, vakkomondoroznak, és pedofil emberüket nevezik ki nagykövetnek.
Miközben NEMZETHY még a trafik is, aközben azt lehet látni, hogy nekik mindenki fontos, csak a magyar dolgozó nem. Ők a bankok, a multik, a nagytőke és az oligarchák kiszolgálói.
Nemzetárulók!

Török Zsolt, MSZP

 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: