Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Németh Szilárd megmagyarázta, miért voltak honvédelmi vezetők Orbán évértékelőjén

A miniszterelnök meghívására vett részt a vasárnapi eseményen a Magyar Honvédség több egykori és jelenlegi vezetője – hangsúlyozta a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára az MTI-nek.

Németh Szilárd ismét – ahogy korábban Facebook-oldalán is – köszönetét fejezte ki a Magyar Honvédség Parancsnokságának és volt vezérkari főnököknek, hogy “jelenlétükkel megtisztelték és emelték Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszédét”.

 

 

Orbán Viktor beszédét idézve azt mondta: “nemzeti hadsereg nélkül nincs komolyan vehető ország, és nincs nemzeti önbecsülés sem. Hogyan is lehetne büszke magára egy ország, amely nem képes megvédeni saját magát? Nekünk modern és erős hadsereg kell, amely képes megállítani a környezetünkből érkező támadásokat, a világ bármely pontján képes teljesíteni kötelességeit, és világméretű bajok idején bekapcsol bennünket egy nagy szövetségi rendszerbe”.

“Kérem Önöket, gondoskodjanak róla, hogy a pártrendezvényeken ne, de a kormányzati és civil találkozókon a katonák is ott lehessenek, és elfoglalhassák megbecsült helyüket a magyar társadalmi életben. Legyen úgy, mint régen volt!”
– idézte Orbán Viktor szavait az államtitkár.

Forrás: atv.hu/MTI

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: