Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A miniszterelnök több mint két évtizede tart évértékelőket…

 

Orbán Viktor még a múlt évszázadban, 1999-ben tartotta az első évértékelő beszédét, most vasárnap pedig már huszonkettedik alkalommal értékelte az elmúlt év történéseit.

A miniszterelnök ebből az alkalomból egy timelapse szerű videót posztolt a Facebook-oldalán, amelyben lágy zenei aláfestés alatt végignézhetjük, hogyan hagytak nyomot Orbán Viktoron az elmúlt évtizedek.

’99-ben is már ilyen ember volt, hatalmat, és pénzt akart, ezt előre eltervezte, hogy ezeket megszerzi bármi áron! Ezt meg is erősítették az egykori volt párttársai, és volt barátai visszaemlékezései! Már akkor sokan, erőszakos, agresszív, és mindenkin átgázoló alaknak írták le…

 

 

Forradalmárból maffia vezér????  Korosodó arc, elhanyagolt test, változás a külsőben, belsőben, álcaduma, etetés a “prosztók” felé. Már csak ez hiányzott Európa közepéről. Körben, minden országban megvolt a múltjuk, jelenük a családi vállalkozásoknak.

“Büszkék” lehetünk a reformokra, itt már nyíltan folyik, csak annyi a dolguk a tagoknak, hogy meneküljenek a mikrofon elől és a bukottak, mell döngetve bizonyítsák ők ártatlanok. Zsebrerakott kézzel, paravánnal takarva lesnek mint a béka, mikor a valóságról, tetteikről meri őket kérdezni az ORSZÁG. Hatalmas erőt éreznek az alattvalók a “DON” irányítása alatt, (ami feljogosítja őket az országuk kérdései semmibe vételére) védetté, feddhetetlenné tesz minden hithű, kezet csókolt, letérdelt bólogatót.

Lehetne még ragozni a polgárok szeretetét az ő átalakulását de marad a túlélő csótány jelző, ami rátelepszik és kizár minden mást ebből a kicsi és szép, kreatív a világon elismert és nemes múlttal rendelkező országból, ahonnan kijelenthető az értelmiség menekül a melós lelépett, miközben a DON megerősödött.

Szüleinket is hívogatja, telefonon, ígérget, levelet küld, ijesztget ha szarban érzi a családja jövőjét, mert csak ők maradtak akiket betud még vinni a málnásba, pocakkal vagy anélkül.

 

 

Azt kellene amúgy számba venni, hogy milyen negatív nyomot hagyott a ténykedése hazánkon! Amit el lehet mondani Orbán legutóbbi húsz évéről, az elszomorító, félelmetes, és ledöbbentő! Tönkretett egészségügy, és oktatás, a jogállam, és a demokrácia leépítése, több tízezer család kilakoltatása, és egymillió honfitársunk kivándorlása írható a törpediktátor számlájára!

Arról nem beszélve, hogy a strómanjain  (Mészáros, Garancsi) keresztül kifosztotta az országot, több százmilliárd forint Uniós, és hazai forrást elsikkasztva. Rengeteg ember életét tette tönkre. S még nem is említettem a trafik& földmutyi, + a 3000milliárd forint magánnyugdíjpénztár lenyúlása is O1G, és a fideszmaffia “áldásos” működéséhez köthető…

 

Forrás: HVG / Orbán Viktor közösségi oldala / BalraMagyar

 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: