Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kósa Lajos 2019. szeptemberében megígérte azt, amit ma Orbán tesz

 

 

Kósa Lajos 2019. szeptemberében megígérte azt, amit ma Orbán tesz: “Azt mondják a választóknak,(az ellenzék) hogy szavazzanak rájuk… ez biztosan állandó konfliktusokat, állandó háborút jelent. Ezért a választóknak azt kell eldönteniük, hogy olyan településen kívánnak-e élni, ahol állandó a konfliktus, a viszály és a küzdelem a kormány ellen.”

 

Vagyis – már akkor – egyértelművé tette, hogy semmiféle konstruktív együttműködésre nem számíthat a Fidesz részéről senki. Ezt ugattam végig. Ezért nem értem, hogy Karácsony és köre ezt miért nem látta már az első pillanatban, hogy – bizony – semmi jóra nem számíthat. Semmiféle egyezség, kompromisszum nem következhet – de még véletlenül sem!

Kísértetiesen hasonlít ez a gondolkodás mód Horthyéhoz, aki 1935-ben Hitlerhez írott levelében így fogalmazott: “Az emberiség számára nincs nyugalom, biztonság és boldogság, míg a szovjetet el nem tapossuk!” A cél tehát az ellenfél “LETAPOSÁSA”. De láthattuk, hogy ez a gondolkodásmód oda vezetett, hogy az ország elvesztette nemzeti vagyonának negyven százalékát és majd 900.000 polgárát.

Most ugyan 900.000-en nem haltak meg, de 600.000-en már elvándoroltak. Hogy a nemzeti vagyonból mennyit loptak el, az is kiderül majd egy szép napon.

Forrás: Juszt László közösségi oldala

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: