Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Demokratikus Koalíció elnöke nem szívbajos, finoman szólva sem… Gyurcsány Ferenc hadat üzent a tolvaj, rabló bandának az ország élén

 

Kedves Barátom!

 

A hétvégén megtartottam az évértékelő beszédemet. Bár ez már a 16. évértékelőm volt, valamiben mégis nagyon különbözött az eddigiektől. A DK és az ellenzék ugyanis egy győzelmekben és sikerekben gazdag, történelmi éven van túl; a DK az ellenzék legerősebb pártja lett, az ellenzék pedig megmutatta, hogy összefogva képes megverni Orbán Viktort és a Fideszt. Egy ilyen év után márpedig nem lehetett nem beszélni arról, hogy ebből a múltból milyen jövő következik.

 

Mert az mostanra teljesen világos: külön-külön egyik ellenzéki párt sem képes a Fidesz legyőzésére, míg együtt, közös erővel képesek vagyunk rá. Ebből pedig nem az következik, hogy az előttünk álló években egymást méregessük, hanem az, hogy mindenki barátkozzon a gondolattal: vagy együtt fogunk kormányozni vagy sehogy! Vigyáznunk kell egymásra és felelősséget kell vállalnunk egymásért, hogy a közös ellenzékből egyszer közös kormány és közös Magyarország legyen.

 

Barátsággal,

 

Gyurcsány Ferenc

pártelnök

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: